Sınav kazanmaya engel yok

Güncelleme Tarihi:

Sınav kazanmaya engel yok
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2021 00:31

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na(EKPSS) hazırlanan engelli bireyler, Altındağ Belediyesi’nin ‘E-KPSS Hazırlık Kursu’nda ücretsiz eğitimler alabilecek.

Haberin Devamı

Altındağ Belediyesi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na(EKPSS) hazırlanan engelli memur adayları için hazırlık kursu başlatıyor. Kayıtların başladığı kurslar, ilçedeki 4 merkezde düzenlenecek ve en az yüzde 40 ile üzeri engeli olan, ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunları faydalanabilecek. Kayıt işlemlerinin ardından kursiyerler, engel durumlarına göre gruplandırılacak. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı eğitimler sayesinde, memur olmak isteyen ancak engeli ya da maddi imkansızlıklar sebebiyle kursa gidemeyen memur adaylarına büyük kolaylık sağlayacağını söyledi. Başkan Balcı, Altındağ’da memur olma hayali kuran engelli vatandaşları kursa davet ederek şöyle devam etti:

Sınav kazanmaya engel yok


YOĞUN BİR TALEP VARDI

“Altındağ’da yaşayan engelli kardeşlerimizden bu konuda çok yoğun bir talep vardı. Kimisi engeli nedeniyle, kimisi ise imkânları olmadığı için kursa gidemiyor ve kaynaklardan faydalanamıyordu. Altındağ’da engelleri aşacağımıza söz vermiştik. Aynen söz verdiğimiz gibi, bu engeli de aşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurslardan faydalanmak isteyenler, mahallelerinde bulunan Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile Gençlik Merkezi’ne giderek bilgi alabilirler.”

Sınav kazanmaya engel yok


KURSLARIN VERİLECEĞİ MERKEZLER ŞÖYLE

Kursların verileceği adresler ise Ali Ersoy Gençlik Merkezi, Aydınlıkevler Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, Karapürçek-2 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile Örnek Engelsiz Destek Merkezi olacak. Kurslar, haftada 3 gün 09.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!