Şimdi sırada Kızılcahamam Tüneli var

Güncelleme Tarihi:

Şimdi sırada Kızılcahamam Tüneli var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2020 00:34

Ankara-Kahramankazan yolunda devam eden çalışmaları dün yerinde inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Bu yol kısa sürede hizmete sunulacak” dedi. Bakan Karaismailoğlu, zorlu kış şartları başlamadan Kızılcahamam Tüneli’ni de vatandaşın hizmetine sunacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Ankara-Kahramankazan yolundaki yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, özetle şöyle konuştu:

Şimdi sırada Kızılcahamam Tüneli var


SARAY KAVŞAĞI’NA BAŞLIYORUZ

“28 kilometrelik bu yolda hummalı bir çalışma var. Şu an bulunduğumuz kavşağın önümüzdeki ay içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Devam eden diğer kavşak çalışmalarımız da bir an önce bitirilerek bu yol kısa sürede Ankara ve Kahramankazanlı vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Bu bölgedeki en önemli kavşaklardan biri de Saray Kavşağı. Arkadaşlarımızla birlikte onun da programlamasını yaptık. Kısa bir süre içerisinde başlayıp hızlıca bitirmek için bir an önce orada da yol alacağız."

TÜNELİN UZUNLUĞU 2 BİN 71 METRE

Yine bölgeyi ilgilendiren önemli projelerden birisi Kızılcahamam Tüneli. Kızılcahamam’ı Çerkeş’e bağlayan tünel. 2 bin 71 metre uzunluğundaki bu tünelde de çalışmalar son aşamaya geldi. Şu anda ince işlerini yapıyoruz. Kasım ayı bitmeden, yani kış gelmeden, zorlu kış şartları başlamadan Kızılcahamam Tüneli'ni de vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Önümüzdeki ay içerisinde de oranın açılışı için sizlerle birlikte olacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!