Sıkılma pozu

Güncelleme Tarihi:

Sıkılma pozu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2020 09:32

Koronavirüs nedeniyle zamanını evde geçiren Ankaralı başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu, bu durumdan epey sıkıldı.

Haberin Devamı

Helvacıoğlu, instagram hesabındaki son hikâyesinde “Biraz da böyle sıkılalım” notuyla bir fotoğraf paylaştı. Helvacıoğlu, ayrıca bir tbt’yi de sevenlerinin beğenisine sundu. Güzel oyuncu fotoğrafın altına “Ben de seviyorum bu fotoğrafı, bir zamanlar...” notunu düştü.

FERHUNDE HANIMLAR GÜNLERİ

Tamer Karadağlı, son paylaşımıyla takipçilerine adeta nostalji yaşattı. Karadağlı, 90’lı yılların efsane dizisi Ferhunde Hanımlar’dan rol arkadaşları İpek Çeken ve Şahap Sayılgan’la olan fotoğraflarını paylaştı. Ünlü oyuncu, paylaşımın altına “90’lar, Ankara, Ferhunde Hanımlar günleri. Dostlarım #sahapsayilgan ve #ipekcekenn” notunu yazdı.

Sıkılma pozu

ŞURDAN ŞURAYA GİDEMEZ OLDUK

Güzel oyuncu İlay Tiryaki, son paylaşımında adeta pişmanlık itirafında bulundu. Tiryaki, Los Angeles’tan bir fotoğrafını “Nabersiniz? İyi mi haftalar? Bana LA özleten hayat size neler yapmaz yahu! Gitmem bi daha amerikaya diyen dillerim yansın! Değil amerika şurdan şuraya gidemez olduk iyi mi?” notuyla paylaştı.

Sıkılma pozu


KIZIYLA PAYLAŞIMLAR

Geçtiğimiz yaz kızı Leyla’yı dünyaya getiren Seda Bakan, vaktinin tümünü kızıyla geçiriyor. Bakan, zaman zaman özel anlarını da instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Sevilen oyuncunun paylaşımları, çok sayıda beğeni ve yorum alıyor.

Sıkılma pozu


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!