Sezona veda maçı

Güncelleme Tarihi:

Sezona veda maçı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2020 15:44

Mücadele, ev sahibi takım açısından büyük önem taşıyor. Kümede kalma savaşı veren yeşil-siyahlılara, başkent temsilcisi önünde alacağı bir puan yeterli olacak.

Haberin Devamı

Ankaragücü, Süper Lig’in 34. ve son haftasında bugün deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.
Denizli Atatürk Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetecek. Geçen hafta Antalyaspor karşısında aldığı 1-0’lık yenilgi sonrasında ligden düşen sarı-lacivertli takımda, Yukatel Denizlispor maçı öncesinde sakat futbolcu bulunmuyor. Antalyaspor müsabakasında kart görerek cezalı duruma düşen Tiago Pinto, Ricardo Faty ve Michal Pazdan, bugünkü maçta forma giyemeyecek. Mücadele ev sahibi takım açısından önem taşıyor. Kayseri, Malatya ve Çaykur Rize ile birlikte kümede kalma savaşı veren yeşil-siyahlılara, başkent temsilcisi önünde alacağı bir puan yeterli olacak.

Sezona veda maçı


DEPLASMANDA RAKİBİNE KARŞI ZORLANIYOR

Ankaragücü, rakibi ile oynadığı son 7 Süper Lig maçını da kaybetmedi. 4 beraberlik - 3 galibiyet), rakibine Mart 2007’den bu yana mağlup olmuyor.
Denizlispor’a konuk olduğu son 6 Süper Lig maçında galip gelemeyen Ankaragücü (4 beraberlik - 2 yenilgi) son üç puanını Şubat 2004’te aldı (1-0)
Süper Lig’de oynadığı son 7 maçın sadece birini kazanan Denizlispor, bu galibiyeti Levent Kartop yönetiminde çıktığı ilk iç saha karşılaşmasında aldı (2-1 Trabzonspor)
Ankaragücü, Süper Lig’de çıktığı son 9 deplasmanın yedisinden puanla dönmeyi başardı.
Bu sezon Süper Lig maçlarında en kısa süre önde oynayan iki takım Denizlispor (367 dakika) ve Ankaragücü (404 dakika)
Süper Lig’in 2019/2020 sezonunda öne geçtiği iç saha maçlarında puan kaybetmeyen tek takım Denizlispor.
Sezonun ilk yarısında 2-2 biten karşılaşmada Denizlispor filelerine iki gol gönderen Oscar Scarione, bu sezon Ankaragücü formasıyla bir maçta duble yapmayı başaran tek oyuncu konumunda.

Kadrolar:

Denizlispor:

Haberin Devamı

Hüseyin
Zeki
Oğuz
Mustafa
Murawskı
Sacko
Aissati
Recep
Bergdıch
Sackey
Rodallega

Teknik Direktör: Levent Kartop

Stat: Denizli Atatürk
Hakem: Alper Ulusoy
Saat: 21.00
Yayın: Bein Sport

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!