Savunma ve havacılığın nabzı Başkent’te atacak

Güncelleme Tarihi:

Savunma ve havacılığın nabzı Başkent’te atacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2016 15:00

Savunma ve havacılık sektöründe faaliyet gösteren uluslararası firmalar, bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ‘Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri’ne katılmak üzere Ankara’ya gelecek. ATO Congresium’da, 11 Ekim’de başlayacak etkinlik, üç gün sürecek.

Haberin Devamı

Savunma ve havacılık sektöründe faaliyet gösteren uluslararası dev firmalar, Türk firmalarıyla tanışmak, ikili görüşmeler yapmak üzere Ankara’ya geliyor. Başkent’te 11-13 Ekim tarihleri arasında ATO Congresium’da düzenlenecek olan Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri’ne 30’dan fazla ülkeden 250’nin üzerinde firmanın katılması bekleniyor. Etkinlikte 4 binden fazla da ikili iş görüşmesinin yapılması planlanıyor. 

KENDİLERİNİ TANITACAKLAR

Bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilecek etkinlikte üreticiler ve tedarikçiler ile sözleşme yöneticileri bir araya gelecek. Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nın himayesinde, OSTİM Savunma ve Havacılık Kümelenmesi (OSSA) ile Fransız organizasyon firması BCI’nin organizatörlüğünde gerçekleştirilecek olan etkinlikte, havacılık şirketlerine kendilerini tanıtma ve gerekli kişilerle görüşme fırsatı oluşturulacak.

Haberin Devamı

İŞ FIRSATLARI YAKALANACAK

Üç gün sürecek etkinliğin ilk gününde ‘Türkiye’deki Savunma Havacılık ve Offset Pazarının Panaroması’ konulu konferansa katılacak olan davetli ve katılımcılar, etkinliğin iki ve üçüncü gününde ise ikili iş görüşmeleri
yapma fırsatı yakalayacak. Ayrıca orijinal ekipman üreticilerinin satın alma süreçleri ve tedarik zinciri politikaları üzerine çalıştayların da düzenleneceği etkinliğin son gününde katılımcılar dilerlerse sanayi gezisine de katılabilecek.

DEV FİRMALAR KATILIYOR

Organizasyona yurt içinden de TAI, ASELSAN, ROKETSAN, HAVELSAN, FNSS, Otokar, MKEK gibi ana sanayi firmaları ve pek çok yan sanayi firmasının katılımı ile yurtdışından Boeing, Airbus, Sikorsky, EADS, Thales, RollsRoyce, Lockheed Martin, Bae Systems, MBDA, AgustaWestland, Aircraft Philipp Group, Raytheon, DAHER, Navantia, ThyssenKrupp, Ideal Aerosmith, Triumph, Group, Powell, Stelia, Kongsberg, AirConsult ile savunma ve havacılık alanında çeşitli kümeler katılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!