Ankaragücü hız kesmiyor

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü hız kesmiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2018 15:46

Sarı-lacivertliler, dış transferde sekizinci imzayı Faslı oyuncu Mokthar’a attırdı. Kulüp başkanı Mehmet Yiğiner, transfer yasağını yakın zamanda kaldıracaklarını belirtip, kaliteli bir oyuncuyu kadroya kattıklarını söyledi.

Haberin Devamı

 

Süper Lige 6 yıl aradan sonra dönen ve ligin ilk devresindeki iç saha maçları için Afyon’a gitmek zorunda kalacak olan Ankaragücü, kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, son olarak Hollanda Ligi ekiplerinden Zwolle’de forma giyen 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu

YOUNESS MOKTHAR İLE ANLAŞTI

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner’in de hazır bulunduğu imza töreninde, 27 yaşındaki Faslı futbolcuyla 3 yıllık ön anlaşmaya varıldığı belirtildi. Faslı futbolcu, yaptığı açıklamada, hem Türkiye’den hem de Avrupa’dan başka teklifler de aldığını aktararak, “Ankaragücü’nün büyüklüğünü anlattılar. Başkentin en üst ligdeki tek takımı. Taraftarlarının ününü de duydum. Bir an önce takımıma katılmak ve taraftarlarımızın karşısında futbol oynamak istiyorum” ifadelerini kullandı.
Kulüp başkanı Mehmet Yiğiner de çok kaliteli bir isme imza attırdıklarını anlatarak, “Mokhtar hayırlı olsun. Ankaragücü emin adımlarla kadrosunu kurmaktadır” değerlendirmesinde bulundu.

KARİYERİ HOLLANDA’DA GEÇTİ

PSV Eindhoven alt yapısından yetişen Mokthar, kariyerinin büyük bölümünü Hollanda’da geçirdi. PSV Eindhoven U-19, U-21 takımlarında oynadıktan sonra PSV Eindhoven’in A takımına yükselen tecrübeli futbolcu, Twente ve Zwolle ekiplerinde de görev aldı. Faslı oyuncu, 2015-2016 sezonunda ise Suudi Arabistan’ın Al-Nasr Riyad takımında oynadı. Hollanda U-17 Milli Takımında 4 maça çıkan Mokthar, Fas U-20 takımı ile 4, Fas U-23 takımı ile de 7 kez mücadele etti.

EKSİK BÖLGELERE TAKVİYE

Ankaragücü Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner, teknik ekiple birlikte yürüttükleri çalışmada eksik gördükleri bölgelere takviye yaptıklarını belirtip, “Transfer yasağını kısa süre içinde kaldıracağız. Süper Ligde güçlü bir kadro ile mücadele etmek için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu. Ankaragücü şu ana kadar dış transferde; Thievy Bifouma, Ricardo Faty, Alper Önal, Johannes Hopf, Yalçın Ayhan, Tiago Pinto, Mostapha El Kebir ve Youness Mokthar ile ön protokol imzaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!