Sanat ve kültür ruhları tazeler

Güncelleme Tarihi:

Sanat ve kültür ruhları tazeler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2021 00:45

Keçiören Belediyesi Emekliler Platformu tarafından düzenlenen sıra gecesine katılan Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Sanat ve kültürel faaliyetler ruhları tazeler” dedi. Etkinlikte tüm üyeler, farklı yörelere ait türküler seslendirdi.

Haberin Devamı

Yöresel kıyafetler giyen 23 kişilik Emekliler Platformu üyeleri, Keçiören Yunus Emre Kültür Merkezi’nde sıra gecesi düzenledi. Her bir üyenin farklı yörelere ait türküler seslendirdiği geceye izleyiciler de eşlik etti. Sanat ve kültürel faaliyetlerin ruhları tazelediğini belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, şunları söyledi:

TEBRİK EDİYORUM

“Belediyenin tüm tesisleri sizindir. Biz emanetçiyiz. Yeter ki bu kültürel etkinliklere katılan insanlarımızın sayısını çoğaltalım. Bu platformda bulunan, emek veren, öz güvenle burada şarkılar türküler söyleyen kıymetli büyüklerimi tebrik ediyorum. Sizler kendinizi hangi yaşta hissediyorsanız o yaştasınız. Okumanın ve sanatın yaşı yoktur” dedi. Başkan Altınok gecenin finalini Emekliler Platformu üyeleriyle birlikte seslendirdiği “Ölürüm Türkiyem’ türküsüyle yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!