Şampiyonlardan anlamlı destek

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlardan anlamlı destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2015 01:12

Halkbank voleybol takımı, hastanede tedavi gören çocukları ziyaret edip, moral verdi.

Haberin Devamı

Kulüp Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini belirtip, “Herkesi bu tür projelerin içinde olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Halkbank Erkek Voleybol Takımı oyuncuları, Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocukları ziyaret etti.
Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) koordinatörlüğünde, Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi’nin finansörlüğünde hayata geçirilen “Annem ve Ben Projesi” kapsamında gerçekleşen ziyarette, duygu dolu anlar yaşandı.
Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, oyuncular; Emre Batur, Resul Tekeli, Osmany Portuondo ve Tsvetan Sokolov’un yanı sıra yardımcı antrenör Taner Atik, ilk olarak, TİKAV Yönetim Kurulu Başkanı Sultan Yılmaz ve Onursal Başkan Hamdi Akın, TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Türker Naslı ile hastane yöneticisi Doç. Dr. Murat Kızılgün’den çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Grup daha sonra konferans salonunda toplanan çocuklarla bir araya geldi ve sohbet etti. Halkbank Spor Kulübü Başkanı Süleymanoğlu, buradaki konuşmasında, sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini belirterek, herkesi bu tür projelerde daha sık yer almaya davet etti.

Haberin Devamı

CEV KUPASINI ÇOCUKLARA GÖTÜRDÜLER

Halkbanklı oyuncular ise çocuklar tarafından soru yağmuruna tutuldu. Çocukların, “Neden bu kadar uzun boylusunuz?”, “Kapılardan sığıyor musunuz?”, “Uzun olmak iyi bir şey mi, kötü bir şey mi?”, “Boyunuz kaç metre?” gibi sorularını tebessümle karşılayan oyuncular, çocuklara bol bol süt içmelerini ve sağlıklı beslenmelerini tavsiye ederek, istekli ve azimli oldukları sürece hayatta aşamayacakları bir zorluk olmadığını dile getirdiler.
Soruların ardından Halkbank ekibi, 2013 yılında kazandıkları Avrupa Voleybol Konfederasyonu Kupası’nı çocuklara takdim ederken, çocuklar da kendi elleriyle, şırınga ve serum hortumundan yaptıkları çocuk figürlerini oyunculara hediye etti.
Organizasyonun ardından Selahattin Süleymanoğlu, Hamdi Akın ve Türker Naslı, çocukların tedavi gördüğü üst kattaki bölüme çıkarak, bazı hastaları odalarında ziyaret etti. Tedavi gören çocuklar, yaptıkları resimleri ziyaretçilerine verirken, Süleymanoğlu da çocuklara forma hediye etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!