Sağlıkçı babalardan aşı çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Sağlıkçı babalardan aşı çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2021 01:21

Koronavirüs nedeniyle geçen yıl Babalar Günü’nü evlatlarından uzakta onlara sarılamadan geçirmek zorunda kalan sağlık çalışanı babalar, bu sürecin çocuklarından ayrı kaldıkları son günler olması için tüm vatandaşlara aşı olma çağrısı yaptı.

Haberin Devamı

Bu yılki Babalar Günü’nde de çocuklarıyla bir araya gelemeyen Ankara Şehir Hastanesi acil servis hemşirelerinden iki çocuk babası 38 yaşındaki Mehmet Temiz, “Eşim de hemşire, koronavirüse karşı çok zorlu bir mücadele veriyoruz. Geçen yılki Babalar Günü’nde evlatlarımla bir araya gelememiştim, 10 dakika görüntülü görüşebilmiştim. Bu sefer de bir araya gelemedik. Bundan sonraki günler için umudumuz, hayalimiz, aşı sırası gelen tüm halkımızın aşılarını yaptırması, yüksek düzeyde toplum bağışıklığı sağlanarak pandeminin bir an önce bitmesi. Bizler de artık bir an evvel normal hayatımıza dönmek istiyoruz” dedi.

Sağlıkçı babalardan aşı çağrısı


EVLATLARIMIZDAN UZAK KALDIK

Ankara Şehir Hastanesi Romatoloji ve İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Omma da dört çocuğu olduğunu belirterek, “COVID-19 döneminde evlatlarımızdan uzak kaldık, onlarla yeterince ilgilenemedik. Hafta sonlarını son bir aydır evimde geçirebiliyorum, onun haricinde her hafta sonu, bayramlar, resmi tatiller de dahil hastanedeydik. İnşallah bu Babalar Günü’nde evde evlatlarımla olabileceğim. Bugünden başlayarak bundan sonraki Babalar Günü’nü, Anneler Günü’nü koronavirüs olmadan, evlatlarımızla geçirmek istiyoruz. Aşı en güvenli limanımız, bu hastalıktan başka türlü kurtulma şansımız en azından şu an için yok” diye konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!