Renkli buluşma

Güncelleme Tarihi:

Renkli buluşma
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2021 16:46

Ankaralı ünlü tasarımcı Ceren Can’ın Sonbahar-Kış koleksiyonu, düzenlenen bir davetle görücüye çıktı. Can, farklı renklerin bir araya geldiği, rengarenk bir koleksiyon hazırladıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Ceren Can’ın Ümitköy’deki butiğinde gerçekleşen davete, cemiyet hayatından çok sayıda isim katıldı. Can, davetlilere tasarımları hakkında bilgiler verdi.

Renkli buluşma


Dj Levent Özkazanç’ın müzikleriyle renk kattığı organizasyonda, Aydan Özdoğan’ın kurucusu olduğu Gönül Kahvesi’nin ikramları sunuldu. 2021-2021 Sonbahar/Kış koleksiyonu hakkında bilgiler veren Ceren Can, neon renklerin gündemde olduğunu belirtti.

Renkli buluşma


Can, koleksiyonla ilgili, “Neon renkler çok gündemde, kaşeler, kaşmirler sıkça tercih ediliyor. Fuşyalar öne çıkıyor, farklı renklerin birleştiği rengarenk bir koleksiyon yarattık” dedi.

Renkli buluşma


Ankaralı kadınların modaya bakışlarını da değerlendiren Can, “Gün geçtikçe tüm kadınların modaya yakınlıklarını çok bilinçli buluyorum. Özellikle Ankaralı kadınların, şık ve modaya yakınlaşmış olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!