Reklam ve baskı fuarı FESPA Eurasia, 2 Aralık'ta    

Güncelleme Tarihi:

Reklam ve baskı fuarı FESPA Eurasia, 2 Aralıkta
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2021 15:11

Reklam ve baskı fuarı FESPA Eurasia, 2 Aralık'ta    

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- AÇIKHAVA ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği (ARED) ile Global Baskı Federasyonu ortaklığında düzenlenecek reklam ve baskı fuarı 'FESPA Eurasia' 2 yıl aradan sonra, 2-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 10 binden fazla sektör profesyonelini buluşturacak. 4 günlük fuar, sektöre 1 milyar dolarlık iş hacmi katacak.
Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyası, 2-5 Aralık tarihleri arasında reklam ve baskı fuarı FESPA Eurasia'da buluşacak. FESPA Eurasia 2021, bu yıl sektörü 8'inci kez bir araya getirecek. Türkiye’nin sektör liderleri ve küresel markalar, yeni teknolojilerini ve yenilikçi uygulamalarını FESPA Eurasia’da sergileyecek. 10 binden fazla ziyaretçiyle bu yıl rekor sayıya ulaşması beklenen FESPA Eurasia, katılımcı alanında lider markaları ağırlıyor. Sektör firmaları da 2-5 Aralık’ta düzenlenecek fuar için hazırlıklarını tamamladı.
ARED Başkan Şahin Acar, 2 yıl aradan sonra böyle önemli bir etkinlikle sektör firmalarını buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Acar, "FESPA Eurasia sektörün büyüme hızını ivmelendirecek, katılımcı ve ziyaretçilerin güncel teknolojilerle tanışmasını sağlayacak. ARED’in de 7'inci ARED Ödülleri oylama ve ödül töreni ile araç kaplama, tabela yazımı, led uygulamanın yapılacağı Endüstriyel Reklam Uygulama Atölyesi gibi etkinlikler gerçekleştireceği fuar alanı oldukça dinamik ve renkli sahnelere ev sahipliği yapacak. Özellikle sektörümüzün ihracat yapmasına olanak yaratan Avrasya’nın lider endüstriyel reklam ve baskı fuarına tüm sektör temsilcilerimizi davet ediyorum" dedi.
FESPA Eurasia Satış Müdürü Betül Binici ise "Toplam 8.5 milyar dolarlık büyüklüğe sahip sektörün iş hacmi bu önemli buluşmayla genişleyecek. Baskı ve endüstriyel reklam dünyası salgında zor bir süreçten geçti. FESPA Eurasia, tüm bölgede bir sonraki yılın trendlerini belirleyen bir etkinlik olduğu için, fuara sadece Türkiye’den değil, Avrasya Bölgesi’nden de uluslararası ziyaretçiler yatırım yapmak için geliyor. Bizler de sektörün en iyi markalarıyla alıcıları İstanbul’da buluşturarak tüm Avrasya bölgesine hareket katacağız" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!