Pursaklar Devlet Hastanesi'nin yüzde 85'i tamam

Güncelleme Tarihi:

Pursaklar Devlet Hastanesinin yüzde 85i tamam
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 11:12

Pursaklar Devlet Hastanesi'nin yüzde 85'i tamam

Haberin Devamı

Hakkı TÜRKDAĞ/PURSAKLAR(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Pursaklar ilçesinde yapımı devam eden ve bu yıl hizmete girmesi beklenen 150 yataklı Devlet Hastanesi'nin yüzde 85'inin tamamlandığı belirtildi. 11 mühendisin takip ettiği ve 300 işçinin çalıştığı hastane inşaatında tamamlanan blokların havalandırma ve elektrik tesisatı yapılıyor. 
Bir yıldır çalışmalarını sürdüren yüklenici firma, 3 bloktan oluşan hastane inşaatının yüzde 90'ını tamamladı. Belediye Başkanı Selçuk Çetin, işçilerin yaz-kış demeden yoğun bir şekilde çalıştığını belirterek, "İnşallah en kısa sürede tamamlanarak hemşerilerimizin hizmetine sunulacak. Hastanemizin dış cephe kaplamaları devam ediyor. Hem ilçemizin hem de bölgemizin önemli ihtiyacına cevap verecek olan hastanemizin büyük kısmı kısmı tamamlandı. Rabbim kazasız belasız tamamlayıp hizmete açmayı nasip etsin" dedi. 
Bir taraftan dış cephe kaplaması da devam eden Pursaklar Devlet Hastanesi içerisinde Kulak Burun Boğaz (KBB), dahiliye, ortopedi, diyetisyen, kadın doğum, göz, genel cerrahi, cildiye, göğüs hastalıkları, nöroloji, kardiyoloji, psikiyatrı, 7 adet ameliyathane, 1 adet sezeryanhane, mescit, mutfak, yemekhane, çamaşırhane, laboratuvarlar, röntgen odaları gibi bütün bölümler yer alacak. Vatandaşın bütün ihtiyaçlarına cevap verecek olan hastanede kreş de yer alıyor. 3 blok olarak inşa edilen hastane, 5 ayrı binadan oluşacak. Hasta kabul kısmında anaokulu da yer alacak.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!