Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri Yeni Sezonu Açtı

Güncelleme Tarihi:

Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri Yeni Sezonu Açtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2015 11:13

Pursaklar Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten 5 hanım evi yeni sezona hızlı başladı. Birbirinden güzel ve faydalı kursların yanı sıra spor faaliyetleri de büyük ilgi gördü.
Ayyıldız, Nezaket, Saray, Tevfik İleri Kültür Merkezi ve Altınova Hanım Evi olmak üzere 5 ayrı merkezde hizmet veren lokaller yeni sezonun açılışını yaptı. Spordan sağlığa, meslek edindirmeden hobi kursların kadar bir dizi faaliyetin yer aldığı hanım evlerine ilçe sakinleri büyük ilgi gösterdi. Sağlıklı zayıflama, fitness, aerobik, step, plates, doğru nefes alma teknikleri, yaz yogası gibi sportif çalışmaların yanı sıra; diyet kliniğinde de sağlık hizmeti sunuluyor.
Pursaklar Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde 16 yaş üstü hanımların yararlanabileceği MEB onaylı çok sayıda kurs bulunuyor. Talepler doğrultusunda açılan kurslar arasında; işaret dili, hasta yaşlı bakımı, bilgisayar, web tasarımı, grafik animasyon, çocuk bakımı, İngilizce, Arapça, Osmanlıca, iğne oyası, kurdele nakışı, mefruşat, tel kırma, takı tasarımı, kazaziye, cilt bakımı, güzellik, pastacılık, ahşap boyama, tazhip, ebru, çini, hızlı klavye kullanımı ve bilgisayar muhasebe yer alıyor.
Yaşam kalitesi ve fiziksel performansın armasını sağlayan, hanımları meslek sahibi yapan, yeni arkadaşlıkların oluşması, komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi için önemli bir fırsat olarak değerlendirilen kültür merkezlerine kayıtlar devam ediyor.Bu hizmetlerden yararlanmak isteyenler Pursaklar Belediyesi hanım evlerine müracaat edebilir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!