Programa ilgi büyük

Güncelleme Tarihi:

Programa ilgi büyük
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2021 00:22

‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası Final Programı’na katılan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, programa gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduklarını ve programı sürekli geliştirdiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Keçiören Türk Dünyası Kalaba Kent Meydanı’nda düzenlenen ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası Final Programı’na Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ankara Valisi Vasip Şahin ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok katıldı. Ankara’nın dört bir yanından gelen halk eğitim merkezlerinin stant kurduğu ve el emeği ürünlerin sergilendiği programda konuşma yapan Bakan Selçuk, hayat boyu öğrenmenin bir gün veya bir haftada ele alınacak mesele olmadığını söyledi. Selçuk, Hayat Boyu Öğrenme Programı’na Türkiye’de gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini ve bundan dolayı programı sürekli geliştirmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Programa ilgi büyük


TÜM İLÇELER STANT AÇTI

Haberin Devamı

Ankara’nın ilçelerinden gelen halk eğitim merkezlerinin stantlarını tek tek gezerek el emeği ürünleri inceleyen Başkan Altınok, “Ankara’mızın tüm ilçelerini ilçemizde ağırlamaktan büyük bahtiyarlık duyduk. Öğrenmenin yaşı, zamanı yok. Hayat boyu öğrenmek ve öğretmek için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz” dedi. Türkü dinletisi, Halk oyunları ve seymen ekiplerinin çeşitli gösterileriyle renkli görüntülere sahne olan programda atölye çalışmaları da yapıldı.

Programa ilgi büyük


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!