Potada çifte hüzün

Güncelleme Tarihi:

Potada çifte hüzün
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 15:19

Potadaki temsilcilerimiz Türk Telekom ve Rönesans TED Ankara Kolejliler haftayı mağlubiyetle kapattı.

Haberin Devamı

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 23. haftasında temsilcilerimiz Türk Telekom ve Rönesans TED Ankara Kolejliler rakiplerine boyun eğdi. Ligin son sırasındaki Türk Telekom deplasmanda Royal Halı Gaziantep’e 83-79 yenilirken, kendi evinde Demir İnşaat Büyükçekmece ile karşılayan Rönesans TED Ankara Kolejliler ise sahadan 8 sayı farkla mağlup ayrıldı. 23. hafta sonunda Rönesans TED Ankara Kolejliler 31 puanla 12. sırada yer alırken, bu sezon büyük bir çöküş yaşayan Türk Telekom da 28 puanla son sırada yer alıyor.

RAHATLAMAK İSTİYORUZ

Türk Telekom Başantrenörü Burak Bıyıktay, Gaziantep deplasmanına galibiyet parolasıyla çıktıklarını, mutlu dönebilmek için maçın bazı bölümlerinde başarılı işler ortaya koyduklarını vurguladı. Bıyıktay, Royal Halı Gaziantep maçını unutup ilerleyen haftalardan puanlar alarak rahatlamak istediklerini kaydetti.    

Haberin Devamı

SAHAYA ENERJİ KOYMADIK

Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Hasan Özmeriç, favori olarak çıktıkları maçı kaybettikten sonra konuşmanın kolay olmadığını belirterek, “Hiçbir şekilde sahaya enerji koymadık ve gerekli mücadeleyi göstermedik. kalan 7 maçta en üst seviyede enerji vermemiz gerekiyor. Umarım en kısa zamanda eski görüntümüze döneriz” dedi.   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!