Pompalı tüfekli komşu kavgası

Güncelleme Tarihi:

Pompalı tüfekli komşu kavgası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2020 23:44

Mamak’ta komşular arasında çıkan tartışmada eline pompalı tüfek alan zanlı, 1'i ağır olmak üzere 3 kişiyi yaraladı. Olaya ilişkin yapılan inceleme kapsamında kaçan silahlı saldırgan ile birlikte 3 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Olay, saat 23.30 sıralarında Bahçeler Üstü Mahallesi 279. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önce aralarında bilinmeyen bir nedenle husumet bulunan iki komşu arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada çıkan arbedede evindeki pompalı tüfeği alan Mustafa A., S.K., R.B. ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişiyi yaraladı. Silahlı saldırgan olay yerinden kaçarken ihbar üzerine suç mahalline çok sayıda polis ve 112 acil servis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırırken, sırtından vurulan S.K. isimli kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

12 EL ATEŞ ETMİŞ

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede, pompalı tüfekle toplam 12 el ateş edildiği tespit edildi. Öte yandan saldırganın evinde yapılan incelemede bir miktar uyuşturucu madde bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri yaptığı arama sonucunda 3 kişiyi yaralayan saldırgan Mustafa A.'yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olaya ilişkin inceleme kapsamında 2 kişi daha gözaltına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!