Planımıza göre adım atıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Planımıza göre adım atıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2020 23:56

Tecrübeli teknik adam, “Şu an seviyemiz denk değil. Oyuncularımızın bazıları lig seviyesindeyken, bazıları çok geride. Tam olarak verim almamız için öncelikle bunu bütün hale getirmemiz gerekiyor” dedi.

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Fuat Çapa, 0-0 berabere kaldıkları Demir Grup Sivasspor maçını değerlendirirken, Sivas deplasmanının kolay olmadığını vurguladı.
Kırmızı-beyazlı ekibin geçen sezon ligin iyi takımlarından biri olduğunu belirten Çapa, “Kadrosunun çoğunluğu devam eden bir oyuncu grubuna sahip. Bizim ise tamamen yeni oluşan bir kadromuz var” dedi.
Karşılaşmanın ilk devresinde iyi oynadıklarını dile getiren Çapa, “Birinci bölgeden iki ve üçüncü bölgeye geçişlerimiz iyiydi. Üçüncü bölgedeki kondisyonumuz sağlıklı değildi. Bu da gayet normal. Çünkü çok sayıda yeni oyuncumuzun olması nedeniyle saha içindeki koordinasyonumuzun eksik olduğu görüldü. İlk devre net pozisyona giren bizdik. Tercihlerimizi doğru yapsak belki daha fazla pozisyona girebilirdik. Son yarım saat Sivas’ın baskılı görünmesi normal. Bizdeki oyuncuların fiziksel olarak düşüş yaşaması, geç katılım ve geçen sezon az maç oynamalarından kaynaklandı” diye konuştu.

Planımıza göre adım atıyoruz


MÜCADELE VE İSTEK ÜST DÜZEYDEYDİ

Orta sahada topu tutamadıklarını ifade eden Çapa, şunları söyledi:
“Cuma günü Kayserispor maçımız var. İyi şekilde hazırlanıp, inşallah 3 puanı hanemize yazdırıp, 14 günlük süreçte de elimizdeki oyuncuları fiziksel olarak belirli bir seviyeye getirmek istiyoruz. Çünkü şu anda seviyemiz denk değil. Oyuncularımızın bazıları lig seviyesindeyken, bazıları çok geride. Öncelikle bunu homojen hale getirmemiz gerekiyor. Takımdan tam olarak verim alalım. Son yarım saatteki oyun karakteri, mücadele arzusu ve istek görülmeye değerdi. Bundan dolayı oyuncularımızı kutluyorum. İyi işler yapacağımıza inanıyorum. Çünkü belirli bir plan projeyle geldik. Her geçen gün üzerine koyan bir MKE Ankaragücü olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Planımıza göre adım atıyoruz


1-2 OYUNCU DAHA TRANSER EDECEĞİZ

Maçta sakatlanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Bolingi’nin sağlık durumu hakkında da bilgi veren Çapa, “Bizim adımıza talihsiz bir sakatlıktı. Dirseğinin çıktığını duyduk. İnşallah bir an önce aramıza döner” açıklamasında bulundu. Çapa, transfer çalışmalarını 1-2 oyuncu alarak tamamlayacaklarını dile getirdi.

TSYD KUPASINI OYNAMAK İSTİYORUZ

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, Demir Grup Sivasspor karşısında 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Mert, zor ve stresli bir maç oynadıklarını belirtip, şöyle konuştu:
“Ligde geçen haftayı bay geçtik. Bu hafta lige puanla başlamak açısından, ilk hafta kaybettiğimiz için bizim için çok önemliydi. Sivasspor güçlü bir takım, geçen sene ligin dördüncüsüydü. Buradan bir puan aldığımız için mutluyuz. Taraftarlarımıza daha iyi bir MKE Ankaragücü seyrettirmek istiyoruz. Ankaragücü için bu yeni bir başlangıç, bundan sonra inşallah Kayserispor maçında galip gelip milli takım arasını iyi değerlendirerek daha iyi bir Ankaragücü izlettireceğimizi düşünüyorum. Milli takım arasında Gençlerbirliği ile stadın zemininden dolayı ertelemek zorunda kaldığımız TSYD maçımız var. TSYD’nin de bu yönde bir talebi var. Kupanın bizde oynanmasını istiyoruz. Gençlerbirliği ile TSYD Kupası maçı oynayacağız.”

SANTRFOR İLE GÖRÜŞÜYORUZ

Transfer çalışmalarını değerlendiren Mert, “Transferi henüz kapatmadık. Santrfor arayışımız var. Görüştüğümüz, kulübüyle anlaştığımız, futbolcuyla da son noktaya geldiğimiz bir transferimiz var. Kayserispor maçına o transferi yetiştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Planımıza göre adım atıyoruz


Haberin Devamı

BOLİNGİ’YE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Demir Grup Sivasspor, Süper Lig’in 3. haftasında ağırladığı ve 0-0 berabere kaldığı MKE Ankaragücü’nün sakatlanan oyuncusu Jonathan Bolingi için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Kırmızı-beyazlı ekibin sosyal medya hesabından, “Geçmiş olsun Ankaragücü, sporcunuza acil şifalar dileriz” paylaşımında bulunuldu.
MKE Ankaragücü Kulübü, yaptığı açıklamada, Bolingi’nin sol dirseğinde çıkık tespit edildiğini ve genel sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanan Demir Grup Sivasspor-MKE Ankaragücü karşılaşmasının 78. dakikasında sakatlanan ve kolu çıktığı belirlenen Bolingi, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!