Parkotim geliyor

Güncelleme Tarihi:

Parkotim geliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 02:00

Uyuşturucu ile mücadele konusunda düğmeye basan Ankara Valiliği, Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle kentteki 20’ye yakın büyük rekreasyon alanı ve parkta sürekli polis ekipleri görevlendirecek.

Haberin Devamı

ARTIŞIN ÖNÜNE GEÇİLMELİ

Ankara Valisi Ercan Topaca ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in geçtiğimiz günlerde yaptığı toplantıdan, uyuşturucu kullanımındaki artışın önüne geçilmesiyle ilgili bir dizi tedbir alınması kararı çıktı. Vali Topaca, Ankara’nın büyük parklarında uyuşturucu kullanımının önüne geçilmesi için düğmeye bastı.

5 KİŞİLİK EKİP GÖREV YAPACAK

Harikalar Diyarı, Mogan, Göksupark, Kurtuluş Parkı ve 50. Yıl Parkı’nın da aralarında bulunduğu 20’ye yakın park, gezici polis ekipleriyle 24 saat denetlenecek. Büyük rekreasyon alanlarında 5 kişilik polis ekibi sürekli görev yapacak. Araçların Büyükşehir Belediyesi tarafından alınacağı uygulama önümüzdeki günlerde başlayacak.

3’ÜNCÜ SINIFA KADAR İNDİ

Başkent parklarındaki yeni uygulamanın önemine değinen Başkan Gökçek, “Uyuşturucu kullanımı ilkokul üçüncü sınıfa kadar indi. Kantinlerde ve okul önlerinde satılan kolanın, poğaçanın içine uyuşturucu katanların olduğu tespit edilmiş. Çocuklarımız farkında olmadan uyuşturucuya alıştırılıyor. Kantinlerde bazı ürünlerin yasaklanmasının nedenlerinden en önemlisi bu” dedi.

Haberin Devamı

DENİZ GÜREL YAZDI...

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!