Parklarınıza sahip çıkın

Güncelleme Tarihi:

Parklarınıza sahip çıkın
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 15:53

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Aliya İzzetbegoviç Parkı’ndaki piknik programında Keçiörenli kadınlarla buluştu.

Haberin Devamı

Keçiörenlilere, “Teröre karşı şehrinize, sokağınıza, parkınıza sahip çıkın” mesajı veren Başkan Ak, özetle şunları kaydetti:
“Nevruz’u karşılayarak bahara merhaba diyoruz. Parklarımız, bahçelerimiz cıvıl cıvıl. İnsanlarımız geziyor, baharın gelişini karşılıyor. Buradan bütün hanımlara diyorum ki, sokağınıza mahallenize sahip çıkın. Parklarınıza, şehrinize sahip çıkın. Parklar sizlerle güzel bu parkları boş bırakmayın. Hep beraber sahip çıkın.” Keçiörenli kadınlara tek tek karanfil dağıtan Ak, program sonunda selfie çekti.

Parklarınıza sahip çıkın

NEVRUZ ATEŞİ

Keçiören Belediyesi ve TÜRKSOY’un işbirliğiyle düzenlenen Nevruz Bahar Bayramı etkinliği, kardeş ülkeleri bir araya getirdi.
Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak, TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov, Gagavuz Kültür Bakanı Vasilisa Petrovice ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik Keçiören Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin Karadeniz Horon gösterisi ile başladı. Programda ayrıca Kırgızistan, Türkmenistan, Gagavuz, Makedonya, Azerbaycan, Moğolistan ve Kazakistan’dan gelen konuk sanatçılar sahne alırken, Kazak Tomırıs ve Samruk Dans Toplulukları’nın gösterisi izleyicilerden büyük alkış topladı. Başkan Ak ve protokol heyetindekiler, Nevruz ateşinin üzerinden atladılar.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!