Paris’ten Sevgilerle ve Örnek Aile filmleri gösterime girdi

Güncelleme Tarihi:

Paris’ten Sevgilerle ve Örnek Aile filmleri gösterime girdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2010 00:00

Başkent sinemalarında geçtiğimiz hafta 2 yeni film seyirciyle buluştu. John Travolta’nın baş rolünü üstlendiği “Paris’ten Sevgilerle-From Paris With Love” gösterime girdi.

Yönetmenliğini Pierre Morel’in yaptığı, senaryosunu Luc Besson ve Adi Hasak’ın yazdığı Fransız yapımı filmde, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak, Richard Durden, Yin Bing ve Amber Rose Revah, Travolta’nın rol arkadaşları olacak. Demi Moore ile David Duchovny’nin rol aldığı “Örnek Aile-The Joneses” de Başkent sinemalarında. Yönetmenliğini Derrick Borte’nin yaptığı, senaryosunu Derrick Borte ve Randy T. Dinzler’in yazdığı film, zengin bir aileymiş gibi lüks semtlere taşınan ve “canlı reklam kampanyası” yapan Jonesların öyküsünü konu alıyor.

Hangi filmler oynuyor

Hafta boyunca sinemalarda seyirciyle buluşacak olan filmler şöyle: “Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay”, “Eyvah Eyvah”, “Pers Prensi: Zamanın Kumları”, “Gezegen”, “Sex and the City 2”, “Son Şarkı”, “Robin Hood”, “Deccal”, “Şrek: Sonsuza Dek Mutlu”, “Elm Sokağı Kabusu”, “Nanny McPhee: Büyük Patlama”, “Romantik Komedi”, “İlahların Aşkı”, ““Yaşamaya Değer”, “Koleksiyoncu”, “Çılgın Bir Gece”, “Soraya’yı Taşlamak”, “Aşkın Son Mevsimi”, “Mavi Cennet”, “Vera’nın Şoförü”.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!