Özgüven vurgusu

Güncelleme Tarihi:

Özgüven vurgusu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2019 14:32

Gençlerbirliği, 85. dakikasını 2-1 önde geçtiği maçın, son anlarında geriye düşerken, beraberliği uzatmalarda kurtardı.

Haberin Devamı

Kırmızı-siyahlı ekibin Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “İç sahada oynadığımız için 2 puan kaybetmiş gibi görünsek de puan daha önemli kazançlarımız oldu” diye konuştu.SÜPER Lig’in 13. haftasının açılış maçı nefesleri keserken, Gençlerbirliği ile BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Eryaman Stadı’ndaki mücadelesi 3-3 sonuçlandı. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Güzel bir maç oldu. Bu mücadeleyi ortaya koyan iki takımın oyuncularını da tebrik ediyorum” dedi. Hamzaoğlu, seyir zevki yüksek bir karşılaşma oynandığını belirtip şunları söyledi: “Karşılaşmaya iyi başladık. Saha avantajını kullanıp rakip alana oyunu yıktık. Rakibimizin kontrataklar yapacağını biliyorduk. İyi oynarken gol yedik ve geriye düştük. 2. yarıda tekrar rakibe üstünlüğümüzü kabul ettirip 2 gol bulduk. Geriden gelip öne geçtik fakat sonrasında Erdem’in sakatlığı, saha içinde yaptığımız değişiklikler, orta sahada biraz oyundan düşmemize yol açtı. Adam paylaşımlarındaki hatalar sonucunda arka arkaya 2 gol yedik, 3-2 geriye düştük. Kazanmak için tekrar hamle yaptık, 3-3’ü yakaladık. Stancu’nun son pozisyonuyla 4. golü de atabilirdik, olmadı. 2 takım oyuncularını da tebrik ediyorum. Biz de kenarda o heyecanı yaşadık.”

Haberin Devamı

DAHA İYİ MÜCADELE EDECEĞİZ

Hamzaoğlu, “Sahamızda oynadığımız için kaybettiğimiz 2 puan gibi görünse de önemli olan bugüne kadar olan öz güvenimizi kaybetmedik. Bu, bizim için puanlardan çok daha önemli” ifadelerini kullandı. Gelecek hafta deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını hatırlatan Hamzaoğlu, “Fenerbahçe maçında daha iyi bir mücadele ve oyunla sahada olmaya gayret edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

OYUNU TUTMALIYIZ

Takımına bir puanı getiren golü atan Rahmetullah, golü hayal ettiğini belirtip, “Allah da nasip etti. Gençlerbirliği altyapısıyla devam edecek. Tüm kardeşlerim bu duyguyu inşallah yaşar. Geriye düştük, öne geçtik, son dakika beraberliği bulduk. Süper Lig’in en güzel maçlarından birisiydi. Haftaya Fenerbahçe’ye karşı çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Taraftarlarımızın desteği inanılmazdı. Onların sayesinde gol attım. Bu golü onlara armağan ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

BAŞKANA KIRMIZI KARA FORMA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Ticaret Odası tarafından düzenlenen, Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları etkinliğinde yer alan KırmızıKara Mağaza standını ziyaret etti. Yavaş, mağaza personeli tarafından kendisine verilen, Mustafa Kemal Atatürk imzalı çubuklu forma ve Burası Ankara yazısı taşıyan atkı ile fotoğraf çektirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!