Oyuncuların büyük kısmı Ankaralı

Güncelleme Tarihi:

Oyuncuların büyük kısmı Ankaralı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2021 15:57

Ankara’nın oyuncu potansiyeli açısından çok zengin bir şehir olduğunu söyleyen menajer Yağmur Gökkaya, “Oyuncuların büyük kısmı Ankaralı” dedi.

Haberin Devamı

Televizyon ekranlarının genç ve başarılı oyuncularından Sıla Saraç, Sude Doğar, Dilara Öztunç, Mira Sude Güneş, Dilin Döğer ile Hilal Öztunca gibi Ankaralı isimlerin menajerliğini yapan Maydonoz Ajans’ın sahibi Yağmur Gökkaya, Ankara’nın oyuncu potansiyeli noktasında İstanbul’a ciddi anlamda fark attığını söyledi.

Oyuncuların büyük kısmı Ankaralı


Ankara oyuncu potansiyeli açısından zengin bir şehir mi?

Ankara, oyuncu potansiyeli noktasında İstanbul’a ciddi anlamda fark atmış durumda. Son zamanlarda sektörde bulunan oyuncuların büyük kısmı Ankaralı. Ankara ve çevresinde çekilen dizi sayısı gün geçtikçe artıyor.

Oyuncuların büyük kısmı Ankaralı


Sektörün kalbi İstanbul’da atarken, Ankara’dan oyuncuları sektöre nasıl kazandırıyorsunuz?

İstanbul bu işin kalbi ancak menajerlik yapıyor iseniz öngörüleriniz ve algılarınızın açık olması gerekiyor. Ankara’dan çok fazla yüz keşfedip sektöre kazandırdık. Burada önemli olan Ankara’da bulduğunuz kumaşın kalitesi. İstanbul’dan Ankara’ya 1 saatte ulaşım var, yani artık şehirlerin değil oyuncuların donanımlı olması isteniyor. Seçilen adaylar ile ajansımızda yüz yüze görüşme yapıyoruz. Biz oyunculuk mesleğinin zor yanlarını anlattıktan, sonra kabul ederse profesyonel el uzatıyoruz. Ajansımızda çalışan ekibimiz her oyuncu adayı için farklı bir yetenek yönetimi planı hazırlıyor.

18 AYDA 580 SAAT EĞİTİM VERİYORUZ

Haberin Devamı

Oyuncu olmak için eğitim şart mı?

Oyuncu olmayı düşünen adaylara kendi oyunculuk okulumuzda eğitim aldırıyoruz. Adaylar, 18 ayda toplam 580 saatlik bir eğitimden geçiyor. Sadece eğitim de yetmiyor. At binmesi, dans etmesi, yabancı dil bilmesi de adayın kusurlarını kapatan özelliklerdir. ‘Ben hiçbir şeye zaman ayırmayacağım, emek harcamayacağım, para harcamayacağım, bir yönetmen gelip beni keşfedecek’ düşüncesinde olan hiçbir yetenek parlamaz bu ülkede.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!