Nefesle gelen farkındalık

Güncelleme Tarihi:

Nefesle gelen farkındalık
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2021 23:52

Keçiören Belediyesi Aile Terapi Merkezi’nde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 8-12 Mart tarihleri arasında, ‘Kadınca Nefes Alma Atölyesi’ kurulacak.

Haberin Devamı

Proje ile kadınlara öz şefkat yöntemi kullandırılarak kendi iç dünyalarına yönelmelerinin sağlanması ve öfke, sevgi, stres duygularını yönetme ile tanımalarına yönelik becerilerinin geliştirilmesi amaçlanıyor. Kadınların kişisel gelişimine ve ekonomik olarak istihdamına yönelik yapılan her türlü çalışmayı önemsediğini kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, projeye ilişkin şu bilgileri verdi:

BAŞARI, İDEALLER, PLANLAMA

“Bu atölye çalışmamızla kadınlarımızın; beden, iş, başarı, verimlilik, düşünce, mantık, planlama, çaba, kontrol, sevgi, bakım, sorumluluk, duygu, sosyal etkileşim, anlam, idealler, gelecek, hedefler ve yaşamla ilgili kişisel farkındalığını arttırmayı hedefliyoruz. Daha dengeli bir hayat için yaşam enerjisinin dağılımını daha makul hale getirmeyi uzmanlarımız tüm detaylarıyla anlatacaklar. Atölyemizde tartışılacak olan bilgilerin uygulanması noktasında da belli yöntemler kadınlarımızla paylaşılacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!