Nallıhan Kuş Cenneti’nin ödüllü fotoğrafları

Güncelleme Tarihi:

Nallıhan Kuş Cenneti’nin ödüllü fotoğrafları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2019 09:07

Nallıhan Kuş Cenneti’nde bu yıl 6’ncısı 22-23 Haziran’da gerekleştirilen Foto Safari Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Haberin Devamı

Nallıhan Belediyesi, Başkent Ankara Meclisi ile Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı’nın (TÜRKÇEV) düzenlediği yarışmanın ödül töreni, Ankara Nata Vega Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. Ödül törenine katılan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, fotoğraflarda da şehirlere ilişkin tanıtım materyalinin çoğaltılmasının son derece önemli olduğunu söyledi.

KENTİN GİZLİ HAZİNELERİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Ankara'da nice hazinelerin gizli olduğunu, ancak başkentte yaşayanların bile bunu henüz tam olarak bilmediğine işaret ederek, “Çocukları, torunları alıp bu resimlerde gördüğümüz şaheserlerin canlılarını göstermekle yükümlüyüz" dedi.

TAŞRAYI DA TANITACAĞIZ

Başkent Ankara Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, “Bu tür etkinliklerimizle Ankara’nın merkeziyle beraber taşrasını da tanıyacağız. Nasıl Nallıhan kuş türleriyle gerçekten bir cennetse diğer bütün ilçelerimizin de ayrı ayrı cennetleri, güzel yerleri var” diye konuştu.

Haberin Devamı

Nallıhan Kuş Cenneti’nin ödüllü fotoğrafları

Foto Safari Yarışması, avcılığın silahla değil, fotoğraf makinesiyle yapılmasını özendirmeyi amaçlıyor.

Nallıhan Kuş Cenneti’nin ödüllü fotoğrafları

Sergi, 1 Aralık Pazar’a kadar açık kalacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!