Muhtardan Büyükşehir’e cep dilekçesi

Güncelleme Tarihi:

Muhtardan Büyükşehir’e cep dilekçesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2018 10:08

Hürriyet Ankara’nın ‘Bu sorunu cep çözer’ ve ‘İşte bu da korsan cep’ manşetleriyle gündeme taşıdığı, Ankaralıların AŞTİ’ye gidip gelmek yerine şehrin ana girişleri olan Eskişehir, Konya, Samsun yolları, Anadolu Bulvarı-İstanbul Çevre Yolu ile kesişimi ve Sincan-Ayaş Yolu kesişiminde cep terminalleri yapılması talebini dile getirdiği haberler ses getirdi. 

Haberin Devamı

Vatandaşların talebini resmiyete döken Ümit Mahallesi Muhtarı Ayşe Çalışkan, Ümit Mahallesi’ndeki vatandaşların da sık sık dile getirdiği cep terminalini talebi hakkında dilekçe yazarak Büyükşehir Belediyesi’ne iletti. 

PARA, ZAMAN VE ENERJİDEN İSRAF 

Muhtar Çalışkan, Büyükşehir’e yazdığı dilekçede şu ifadelere yer verdi:
“Şehirlerarası otobüsler Ümitköy ve Çayyolu bölgesinden geçerken yolcuları AŞTİ’ye gitmeden indirirlerdi. Şimdi ise yasak olduğunu söyleyerek indirmiyorlar. Bizler mahallemizden geçip AŞTİ’ye gittikten sonra tekrar Ümitköy’e ulaşmaya çalışıyoruz. Bu bizim için paradan, zamandan ve enerjiden israf oluyor. Bizi maddi ve manevi yorduğu için kendimizi kötü hissetmemize neden oluyor. Hizmet konusundaki hassasiyetinize güvenerek mağduriyetimizi çözeceğinize inanıyoruz. Bunun için cep terminali yapılmasını istiyoruz. Gereğinin yapılmasının saygılarımla arz ederim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!