Minderde büyük hedef

Güncelleme Tarihi:

Minderde büyük hedef
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2018 14:49

Serbest Güreş Milli Takımı, 4-10 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan U23 Avrupa Güreş Şampiyonası hazırlıklarını Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki kamp eğitim merkezinde tamamladı.

Haberin Devamı

Takımın son durumu hakkında bilgi veren Teknik Direktör İshak İlbayhanov, iyi bir altyapıya sahip olduklarını belirterek, “23 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası’nda sporcularımızın hepsi madalyaya aday. Genç sporcularımız üstüne koyarak ilerliyorlar. İnşallah, 2020 Tokyo Olimpiyatları’na kendilerini hazırlayacaklar. Şampiyonanın İstanbul’da yapılacak olmasının hem avantaj hem de dezavantajları var. Seyirci avantajına sahibiz ama diğer taraftan da stres faktörü olacak. Ev sahibi olduğumuz için daha çok madalya kazanmak istiyoruz” dedi.
23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Türkiye’yi erkekler serbest stilde 57 kiloda Bekir Şahin, 61 kiloda Ertuğrul Kahveci, 65 kiloda Utku Doğan, 70 kiloda Enes Uslu, 74 kiloda Muhammet Akdeniz, 79 kiloda Muhammed Lütfi Küçükyıldırım, 86 kiloda Arif Özen, 92 kiloda Semih Yazıcı, 97 kiloda Feyzullah Aktürk ve 125 kiloda Hüseyin Civelek temsil edecek.

BAKMADAN GEÇME!