Mesire alanı doldu taştı

Güncelleme Tarihi:

Mesire alanı doldu taştı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2017 17:08

Mesire alanı doldu taştı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ALTINDAĞ Belediyesi'ne bağlı 2013 yılında hizmet vermeye başlayan mesire alanı, havaların ısınmasıyla birlikte doldu taştı. 
Ankaralı vatandaşlar, gürültüden ve stresten uzak bir gün geçirmek için tercihini Peçenek Mesire Alanı'ndan yana kullandı. Altındağ Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan mesire alanı bol oksijenli havasıyla bayramın son günü yaklaşık bin 500 kişiye kapılarını açtı.
4 bin metrekare üzerine kurulan mesire alanı Ankaralıların piknik yapmak için seçtiği yerlerin başında geldi. Bayramda  güneşli havayı fırsat bilen Ankaralılar, soluğu Peçenek Mesire Alanı'nda aldı. Oyun parkları, futbol, basketbol ve voleybol sahalarında oynayan çocuklar, arkadaşlarıyla birlikte gönüllerince eğlendi. Bölgedeki güvenlik önlemleriyle ailelerin gözü arkada kalmadı. Şehrin gürültüsünden uzak, doğayla iç içe olan mesire alanında huzura doğru bir yolculuk başladı. 
Ankaralı vatandaşlar, mangalın tadını bu nezih bölgede çıkardı. En keyifli sohbetler bölgedeki kamelyalardan yükselirken semaverlerde demlenen çayların kokusu mesire alanını sardı. Ankaralılar için otopark sorununun da yaşanmadığı mesire alanında ziyaretçiler huzur dolu bir hafta sonu geçirdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!