Mert bize yolu açtı

Güncelleme Tarihi:

Mert bize yolu açtı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2020 09:23

Adının transferde geçmesinin kendisini gururlandırdığını belirten orta saha oyuncusu, “Benim de Avrupa’da forma giyme hedefim var. Kulübümü, ailemi, ülkemi temsil etmeyi çok istiyorum. Farklı ülkelerde faklı kültürler görmek güzel hayaller” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nin genç futbolcusu Berat Ayberk Özdemir, “Hamza hoca geldikten sonra üstün bir performans sergiledik. Bireysel olarak herkesin performansı arttı. Bunun en büyük etkisi Hamza hoca ve ekibi” dedi.
Takımdaki aile havasının oyuna da yandığını söyleyen Berat Aydemir, şöyle konuştu:
“Hamza hoca geldikten sonra üstün bir performans sergiledik. O geldikten sonra geri düştüğümüz ya da sayı olarak eksildiğimiz maçlarda vazgeçmeyerek sonuna kadar mücadele edip istediğimizi aldık. Hamza hoca ve bütün hocalarla baba oğul gibiyiz. Bu benim için de geçerli, kaptanımız Sessegnon ve forvetimiz Stancu için de. İdman saatleri için konuştuğumuzda değişim oluyor, yorgunsak ona göre değişimler oluyor. Kulüpte daha keyifli olalım diye bunlar yapılıyor. Bizim de yüzümüz gülünce bu da performansımıza yansıyor.”

HEDEFE ULAŞTIKÇA YENİ HEDEFLER KOYUYORUZ

“Hedeflerimize ulaştıkça yeni hedefler belirleyeceğiz demiştik. Hocamız geldikten sonra 2 mağlubiyet aldık. Yenilgi sayısını burada tutarak galibiyet sayımızı artırmak istiyoruz. Oyunumuz her hafta gelişiyor. Topun daha çok bizde kaldığı, daha çok hücum yaparak, daha çok şut çektiğimiz bir oyun anlayışını oturtmak istiyoruz.”

TRANSFER HABERLERİ MUTLULUK VERİCİ

“Adımın transferde geçmesi mutluluk verici ama genç bir oyuncu olduğum için de bazen beni zorluyor. İnişler çıkışlar olsa da kendi payıma çok şeyler öğrendiğimi düşünüyorum. Daha çok çalışıyorum ve performansımı yükseltmeye gayret ediyorum.”

UYUM SÜRECİNİ ÇABUK AŞMAK ÇOK ÖNEMLİ

“Avrupa’da forma giyme hedefim var. Mert Çetin bu konuda ben ve takım arkadaşlarıma güzel bir yol açtı. Ben de direk Avrupa’ya giderek kendimi, kulübümü, ailemi ve ülkemi temsil etmeyi çok istiyorum. Her Türk genci gibi biz de futbol izleyerek büyüdük. Premier Lig olsun, La Liga olsun, Bundesliga olsun, Serie A olsun. Oralarda oynamak, kendimi geliştirmek, farklı ülkelerde faklı kültürler görmek güzel hayaller ve umarım bu hayalleri gerçekleştirebilirim. Tabii ki bir uyum süreci olacaktır. Hayatınız değişecek ama o uyum sürecinden sonra orada da kendimi kanıtlayıp daha iyi yerlere gelebileceğimi düşünüyorum”

UMARIM ÜLKEMİ DIŞARIDA TEMSİL EDERİM

“Takım arkadaşlarım tarafından da takımın en yetenekli oyuncuları arasında gösterilmem beni ayrıca mutlu ediyor. Bunun en büyük nedenlerinden birisi dil bilmem. Portekizliler hariç hepsiyle az çok anlaşabiliyorum. Portekizli futbolcularla da tercümanlar aracılığıyla anlaşabiliyoruz. Yabancı futbolcuları hep seven birisi olarak onlarla ilişkilerimi de hep yakın kuruyorum. Beni örnek göstermeleri güzel bir şey. Umarım dedikleri gibi olur ve ülkemi dışarıda temsil ederim” dedi. 

GENÇ FUTBOLCULARA VERİLEN DEĞER ARTTI

“A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2020’de başarılı olacağına inanıyorum. Şu anki milli takımı 80 milyon özlem içinde bekliyordu ve bu yıl kavuştuk. Milli takımın her maçını büyük bir coşkuyla, mutlulukla, huzurlu bir şekilde izleyebiliyoruz. Sahada 90 dakika terlerinin son damgasına kadar mücadele eden, birbirine kenetlenmiş bir oyuncu grubu var. Şenol hocanın gelmesiyle genç oyunculara verilen değer de arttı. Ozan Kabak, Mert Çetin ve Melih Demiral bunun en güzel örnekleri. Şu an Ümit Milli Takım oyuncusuyum ve hedeflerimden birisi de Şenol Güneş hoca ile birlikte gelecek fırsatı iyi değerlendirip en iyi şekilde ülkemi temsil etmek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!