

Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yeşil bir ilçe için yıl boyunca ağaçlandırma çalışmalarının devam edeceğini belirterek, “İlçemizde doğaya ve yeşil alana büyük önem veriyoruz, yeşil alan miktarının artması için elimizden gelen tüm imkânları seferber ediyoruz. Mahalle sakinlerimizin talebi üzerine ağaçlandırma alanımızın yanına spor ve çocuk oyun alanının da yapımını tamamlayacağız” dedi.
ANNELERE YOGA
Öte yandan Yenimahalle Belediyesi, anaokulu, kreşler ve gündüz bakımevlerinin minik sakinlerinin annelerine yoga eğitimi veriyor. Yoga seansları okulların bahçelerinde, Yoga Academy Yenimahalle tarafından veriliyor. Seanslara katılan anneler, doğru duruş, doğru nefes, anda kalma, konsantrasyon, derin gevşeme ve mükemmel sağlık gibi tekniklerden oluşan çalışmalarda eğitim alıyor.
Ankara haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Ankara ilinden Mavi ladinler toprakla buluştu hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 24 Mayıs 2022 tarihinde saat 15 03’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Mavi ladinler toprakla buluştu haberi güncellenecektir.