Maskemi Atarım Hayalime Koşarım

Güncelleme Tarihi:

Maskemi Atarım Hayalime Koşarım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2021 01:41

İçinde bulunduğumuz ‘Lösemili Çocuklar Haftası’nda lösemi hastalığına karşı farkındalık yaratmak için bir çok etkinlik yapılacak. Bugün, lösemi tedavilerini tamamlayarak iyileşen 178 çocuk, ‘Maskemi Atarım Hayalime Koşarım’ mesajıyla Anıtkabir’i ziyaret edecek.

Haberin Devamı

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda lösemi hastalığıyla mücadele eden çocuklara destek olmak ve lösemiye karşı farkındalık yaratman adına kent genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek. ‘Maskemi Atarım Hayalime Koşarım’ mesajı ile farkındalık yaratmayı hedefleyen Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı(LÖSEV), hafta boyunca tedavisi devam eden çocuklara umut aşılamaya çalışarak topluma düşen görevlere vurgu yapacak. LÖSANTE’de tedavi gören ve iyileşen 178 lösemili çocuk, bugün saat 15.00’te Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk’e büyüdüklerinde sağlıklı bir gelecek kurmak için çalışacaklarına söz verecek ve maskelerini atacaklar. Okullarda ders zillerinin LÖSEV Marşı olarak çalacağı haftada, LÖSEV tarafından farkındalık seminerleri de düzenlenecek. Ayrıca hafta boyunca kent genelindeki bir çok farklı nokta gece saatlerinde farkındalık yaratmak amacıyla turuncu ışıklandırmalarla aydınlatılacak.

Maskemi Atarım Hayalime Koşarım


#lösemili1çocuğunhayali

LÖSEV’e maddi bağışın dışında destek olmak isteyen gönüllüler, LÖSEV’in sosyal medya hesaplarını takibe alarak, #lösemili1çocuğunhayali etiketi ile paylaşımlar yaparak da destek sağlayabiliyor. Ayrıntılı bilgi için www.losev.org.tr den 0312 447 06 60 no’lu telefonlardan bilgi alınabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!