Mamak, 4 günlük sokağa çıkma yasağına karşı hazır

Güncelleme Tarihi:

Mamak, 4 günlük sokağa çıkma yasağına karşı hazır
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2020 16:25

Mamak, 4 günlük sokağa çıkma yasağına karşı hazır

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- MAMAK Belediyesi, 4 günlük sokağa çıkma yasağı süresince 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi ailelere 3 bin yardım kolisi ulaştıracak.
Mamak Belediyesi, 23, 24, 25 ve 26 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek olan sokağa çıkma kısıtlaması süresince 65 yaş ve üstü büyükler için 'Acil Sağlık Ekibi' ile evlerindeki elektrik-su arızalarını çözmek üzere 'Acil Müdahale Aracı' hazır halde tutacak. Ayrıca, 65 yaş ve üstü büyükler ile kronik hastalarımızın alışveriş ve ilaç talepleri ücreti karşılığında Vefa Sosyal Destek Grubu ile birlikte evlerine teslim edilmeye devam edilecek. Vatandaşlar istek ve taleplerini 0533 811 83 83  numaralı WhatsApp hattından ve https://ehizmet.mamak.bel.tr/covid19basvuruformu adresinden online başvuru yaparak iletebilecek.
Öte yandan, koronavirüse karşı dezenfeksiyon çalışmalarının da 24 saat devam edeceğini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "İlçe genelinde başta Covid 19-Savar'lar olmak üzere 78 araç ve 677 personel İle detaylı temizlik ve dezenfeksiyon uygulaması yapılacak. Virüsün yayılımını engellemek adına bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz. İnşallah, hemşerilerimizi mağdur etmeden, bu sıkıntıyı en hafif hasarla atlatacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!