Macera Spor üyelerinden Kalecik'te bağbozumu yürüyüşü

Güncelleme Tarihi:

Macera Spor üyelerinden Kalecikte bağbozumu yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2017 11:36

Macera Spor üyelerinden Kalecik'te bağbozumu yürüyüşü

Haberin Devamı

Hüseyin ÖZBALI/KALECİK(Ankara), (DHA)- HAFTA sonlarını dağlarda yürüyüş yaparak geçiren Macera Spor üyeleri, Ankara'nın Kalecik ilçesinde bağbozumu yapan vatandaşlara yardım ettiler. Üyeler, uluslararası üne sahip olan ve hayran kaldıkları Kalecik Karası üzümünü  bağ sahibinden satın alıp, afiyetle tüketirken enerjilerini artırıp, yürüyerek oksijen depoladılar.
Kalecik Karası bağbozumu yapan vatandaşların arasına katılarak, yardımcı olan üyeler, bölgeye renk kattılar. Hafta sonları dağları mesken tutan Macera Spor üyeleri, Ankara'ya 60 kilometre uzaklıktaki tarihi ve turistik değerlerinin yanı sıra, uluslararası Kalecik Karası üzümü ile ünlü Kalecik İlçesinde dağlarda 18 kilometre yürüyüş gerçekleştirdiler. 50'ye yakın üyeleri ile birlikte Kalecik eteklerinde kurulu üzüm bağları arasında yürüyüş parkurlarını tamamlayan üyeler, üzüm hasadı yapan vatandaşlara yardım ettiler, 
Macera Spor Genel Koordinatörü Nur Bulut yaptığı açıklamada, "Hafta sonlarını üyelerimizle dağlarda yürüyüşler yaparak Ankara'nın ilçelerinin tarihi, turistik ve coğrafyasını tanıtmaya çalışıyoruz. Bu gezilerimiz ülke genelinde ve bazen de uluslararası düzeyde oluyor. Bu hafta sonunu da şirin Kalecik İlçemizde 18 kilometre yürüyerek oksijen depoladık. Kalecik karası üzümü tüketerek enerjimizi artırdık. Ankara'da yüksek binalar arasında sıkışmış insanları doğa ile buluşturup, yürümeyi sevdirmeye çalışıyoruz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!