Köpekler 2 çocuğa saldırdı ‘çiğ et’ tartışması başladı

Güncelleme Tarihi:

Köpekler 2 çocuğa saldırdı ‘çiğ et’ tartışması başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2022 00:48

10 yaşındaki Razaman ve 7 yaşındaki Emine’nin sokak köpeklerinin saldırısına uğradığı Altındağ Doğantepe Mahallesi’nde, ‘çiğ et’ tartışması başladı. Saldırılar sonrası korku yaşayan mahalle sakinleri belediye ekiplerine ve ‘köpeklere çiğ et vererek beslediği’ iddiasıyla hayvansever Serap P.’ye tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Altındağ’da iki gün arayla Ramazan Aslan (10) ve Emine Topbaşı'nın (7) sokak köpeklerinin saldırısında yaralandığı Doğantepe Mahallesi’nin sakinleri, sokak köpeklerini çiğ et vererek beslediği iddia edilen hayvansever Serap P. ile belediyeye tepki gösterdi. Toplanan vatandaşları gören Serap P. de dışarıya çıkınca mahallede ‘çiğ et tartışması’ başladı. Mahalle sakinlerinden Murat Çetin, çiğ etle beslenen köpeklerin daha da saldırganlaştığını savunarak, “Köpekler çocuklara saldırıyor. Aşırı köpek var burada. Biz bunu defalarca yetkililere ilettik. Bu kadın sürekli köpeklere çiğ et veriyor. Belediye görevlileri kadınla konuşuyorlar, sonra gidiyorlar. Herhangi bir yaptırım veya cezai işlem yapmadan gidiyorlar” dedi.

Köpekler 2 çocuğa saldırdı ‘çiğ et’ tartışması başladı


Mustafa Ramazanoğlu da sokaktaki köpeklerden korktuğunu belirterek, “Yanımda sopayla geziyorum. Bana da saldıran köpekler oldu. Mahallenin her yeri köpek dolu. Belediye ekipleri de geldiklerinde yakalayamadı. Ormana kaçıyorlar” diye konuştu.

Köpekler 2 çocuğa saldırdı ‘çiğ et’ tartışması başladı


‘BU İNSANLAR HAYVAN DÜŞMANI’

Serap P. ise bir mahalle sakinlerinin iddialarına, “Bu insanlar hayvan düşmanı olduğu için taşındığımın ikinci gününden itibaren hakkımda şikayette bulundular. Ben o dönemde hepsini mahkemeye verdim. Burada olay köpek meselesi değil, ben buraya taşındığımda köpekler buraya zaten atılmıştı. Bu köpekleri ben bırakmadım. Yavru köpekleri dağlık alanda besliyorum. Köpek ısırıyorsa belediye görevini yapıp topluyor” sözleriyle cevap verdi.

ŞİKÂYET DURUMUNDA ÇALIŞMA YAPILIYOR

Altındağ Belediyesi yetkilileri ise sokak köpeklerinin tüm belediyelerin sorunu olduğunu ve şikâyet olması durumunda gerekli çalışmanın yapıldığını belirtti.

BAKMADAN GEÇME!