Kısıtlama temizliği

Güncelleme Tarihi:

Kısıtlama temizliği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2020 01:19

Belediye ekipleri, koronavirüs salgını nedeniyle hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında, temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Cadde ve sokaklar, üst-alt geçitler dezenfekte edildi.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB), koronavirüs salgını kapsamında hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında, kent merkezinde kaldırım, yol, yaya üst-alt geçitlerde temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı. 250 kişilik temizlik ekibi, nüfus yoğunluğunun en çok olduğu ilçeler arasında yer alan Keçiören, Mamak, Yenimahalle, Çankaya ve Etimesgut’ta dezenfeksiyon ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Kısıtlama temizliği


FIRSATA ÇEVİRDİK

Keçiören Belediyesi de hafta sonu ilçedeki sokak, kaldırım, iş yeri önleri ve apartman girişlerini deterjanlı suyla yıkadı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek şehrimizi hem temizledik hem de dezenfekte ettik. Muhtarlarımızla koordineli bir şekilde yaptığımız bu çalışmalarımız salgın bitene kadar 51 mahallemizde aralıksız devam edecek” dedi.

Haberin Devamı

Kısıtlama temizliği

50 kişilik temizlik ekibi, sokaklarda insan ve araç olmaması dolayısıyla rahat bir çalışma yürüttü.

Kısıtlama temizliği


DEZENFEKTE EDİLDİ

Sincan Belediyesi de cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışması yaptı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce cadde ve sokaklar, alt ve üst geçitler, Dr. Nafiz Körez Devlet Hastanesi ile Organize sanayi Bölgesi dezenfekte edildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de çöpleri toplayıp çöp konteynerlerini ilaçlı su ile yıkadı. Ekipler çalışmaların her kısıtlamada devam edeceğini belirtti. Sokak hayvanlarına da mama ulaştırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!