Kent genelinde huzur denetimi

Güncelleme Tarihi:

Kent genelinde huzur denetimi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2020 01:28

Kent genelinde 50 ekip ve 300 personelle gerçekleştirilen ‘Huzur Operasyonu’nda, maske takmayan, sosyal mesafeye uymayan ve sigara içen 32 kişi ile pandemi tedbirlerine uymayan iş yeri hakkında işlem yapıldı. Bir kıraathanede ise 318 uyuşturucu hap bulundu.

Haberin Devamı

Ankara genelinde eğlence mekânları ve iş yerlerine yönelik olarak düzenlenen ‘Huzur Operasyonu’nda çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından 50 ekip ve 300 personelle il genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda, eğlence mekânlarına baskın düzenlendi. Operasyon kapsamında yapılan denetimlerde, maske takmayan, sosyal mesafeye uymayan ve sigara içen 32 kişi ile pandemi tedbirlerine uymayan iş yeri hakkında işlem yapılarak, toplam 27 bin lira ceza uygulandı. Söz konusu mekânlardaki bin 180 kişinin kimlik bilgileri hakkında da genel bilgi toplama sistemi üzerinden sorgulama yapıldı.

Kent genelinde huzur denetimi


POŞETTE 318 UYUŞTURUCU HAP BULUNDU

Haberin Devamı

Ulus bölgesinde bir kıraathaneye düzenlenen baskın sonrası binanın müştemilatında arama yapan ekipler, bir poşet içerisinde 318 uyuşturucu hap buldu. Ele geçirilen uyuşturucu haplarla ilgili kıraathaneyi işleten iki kişi gözaltına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!