Keçiören’deki patlama Meclis gündemindeydi

Güncelleme Tarihi:

Keçiören’deki patlama Meclis gündemindeydi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2021 01:12

Keçiören’deki patlama ABB Meclisi’nin de gündemindeydi. AK Partili Murat Köse, “Bu bir kaza ancak yine de incelenmesi gerekiyor” derken, MHP’li Murat Ilıkan da “Alınması gereken tedbirler var” diye konuştu.

Haberin Devamı

Keçiören Kızlarpınarı Caddesi’nde tüp faciası nedeniyle iki kişinin yaşamını yitirdiği Onbirler Apartmanı’ndaki patlama, önceki akşam Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Meclisi’nin de gündemindeydi.

Keçiören’deki patlama Meclis gündemindeydi


Oturumu yöneten Meclis Birinci Başkanvekili ve AK Parti Keçiören Meclis Üyesi Fatih Ünal, kentsel dönüşüm konusuna dikkat çekerek, “Kentsel dönüşümü sağlamazsak bu gibi sıkıntılara her zaman düçar olabiliriz. Kentsel dönüşüm şart. Keçiören’de 50-60 yıllık binalar bunlar. Maalesef çürük olanlar da var. İşte gördük, buralar ciddi bir kentsel dönüşüme tabi tutmamız gereken yerler” dedi.

Keçiören’deki patlama Meclis gündemindeydi


AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, “Tabi bu bir kaza ancak yine de incelenmesi gerekiyor. Bundan sonra inşallah böyle olaylarla karşılaşmayız” diye konuştu.

Keçiören’deki patlama Meclis gündemindeydi


İNŞALLAH TEDBİRLER ALINIR

MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan da patlamanın yaşandığı mahallenin kendi yetiştiği mahalle olduğunu belirterek, “Çok eski bir bina. Maalesef istenmeyen bir olay yaşandı, can kaybı ve yaralanmalarla sonuçlandı. Allah bir daha yaşatmasın. İnşallah bundan sonra tedbirler alınarak devam eder. Hem kurumlar hem vatandaşlar tarafından alınması gereken tedbirler var. ‘Tekrarını yaşamayız’ diye temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Keçiören’deki patlama Meclis gündemindeydi


CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu da olayın yaşandığı gece orada olduğu bilgisini vererek, ABB İtfaiyesi, AFAD, emniyet teşkilatı ve sağlık çalışanlarının olay yerinde gece büyük özveri ile çalıştıklarını belirterek teşekkür etti.

Keçiören’deki patlama Meclis gündemindeydi


İYİ Parti grubu adına konuşan Meclis Üyesi Ali Ünal da bir daha böyle kazaların yaşanmaması temennisinde bulundu.

ÜÇ İLÇE BÜTÇESİNE DAHA ONAY

Bütçe görüşmelerine devam eden ABB Meclisi, Pursaklar Belediyesi’nin 206 milyon, Nallıhan Belediyesi’nin 65 milyon, Şereflikoçhisar Belediyesi’nin 55 milyon TL’lik 2022 bütçelerini de önceki gün oy birliğiyle kabul etti. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş ve Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Melih Memiş Çelik, yaptıkları konuşmalarda bütçelerinin kabulü nedeniyle Meclis’teki tüm parti gruplarına teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!