Keçiören için dönüşüm buluşması

Güncelleme Tarihi:

Keçiören için dönüşüm buluşması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2021 01:24

Bakan Murat Kurum ile bir araya gelen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçenin kentsel dönüşüm planının Bakanlık tarafından yapılacağını söyledi.

Haberin Devamı

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile değerlendirme toplantısında buluştu. Toplantı sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Altınok, “Keçiören’e Müjde! Kentsel dönüşüm planlarımız sürekli engelleniyor fakat Keçiören’in yüzde 90’ı bizden kentsel dönüşüm istiyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı’mız Sayın Murat Kurum Bey ile görüştük, talimatı verdi kendisi. İnşallah Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’mız Keçiören’in beklentisi olan kentsel dönüşüm planlarını yapacak” dedi.

Keçiören için dönüşüm buluşması


ESKİYEN BİR KENT VAR

Başkan Altınok mesajında, geçen 18 Kasım’da Kızlarpınarı Caddesi’ndeki Onbirler Apartmanı’nda yaşanan patlamada ölümlerin yığma yapıya bağlı olarak meydana geldiğini hatırlatarak şunları kaydetti: “Eskiyen bir kent var. Biliyorsunuz, bir patlama oldu. Ölüm ise patlamadan değil binanın eski ve yığma olmasından dolayı oldu, acıdır. Üç vatandaşımız rahmetli oldu. Allah rahmet eylesin. İnsan hayatı, insan canı her şeyden değerlidir, paha biçilemez. Bakan’ımız Murat Kurum Bey’e bundan dolayı 950 bin Keçiörenli adına çok teşekkür ediyorum.”

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİK

Bakan Kurum da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Keçiören Belediye Başkanı’mız Turgut Altınok ile millet bahçesi, kentsel dönüşüm ve sıfır atık çalışmalarımız başta olmak üzere Keçiören’deki çevre ve şehircilik yatırımlarımızı ele aldığımız bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik” notunu düştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!