Kaza çok önlem yok

Güncelleme Tarihi:

Kaza çok önlem yok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2021 00:54

Bağlıca’da, Belpınarı ile Çambayırı caddelerinin kesişiminde meydana gelen kazalar, çevre sakinlerini tedirgin ediyor. Gün aşırı kaza yaşandığını söyleyen vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nden önlem bekliyor.

Haberin Devamı

Etimesgut Yeni Bağlıca Mahallesi’nin en yoğun araç trafiğine sahip bölgelerinden olan Belpınarı Caddesi ile Çambayırı Caddesi kesişiminde meydana gelen kazalar çevre sakinlerini tedirgin ediyor. Yokuş yukarı olarak Belpınarı Caddesi’nden ilerleyen, diğer yandan da yokuş aşağıya Belpınar Caddesi’ne gelen sürücüler herhangi bir uyarı levhası, lamba veya kasis olmaması nedeniyle karşı karşıya kalıyor. Gün aşırı kaza yaşandığına dikkat çeken çevre sakinleri Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden kazaların önüne geçecek bir önlem bekliyor. Hürriyet Ankara’ya ulaşan bir çevre sakini şikâyetini şu sözlerle dile getirdi:

Kaza çok önlem yok


UYARI LEVHASI BULUNMUYOR

“Yokuş yukarı dikkatsizce çıkan veya yokuş aşağıya hızlıca inen araçlar burun buruna kalıyor. Aşırı süratli olanlar için kaza kaçınılmaz oluyor. Özellikle buradaki tehlikeyi bilmeyenler için çok riskli. Ne lamba ne kasis ne de başka bir uyarı levhası var. Allah korusun bir can yitirsek bunun vebalini kim ödeyecek? Bu kadar kaza olmasına karşı hiçbir önlem olmaması anlaşılır gibi değil.

Kaza çok önlem yok


FREN SESİNE UYANIYORUZ

Sürekli bir fren sesi ve ardından meydana gelen kazaların gürültüsüyle yaşıyoruz. Kaza olmasa bile mutlaka bir fren sesi ve ardından sürücülerin tartıştığını duyuyoruz. Bölge geliştikçe araba sayısı da arttı. Ama aynı tedbirsizlik devam ediyor. Biz Büyükşehir’e yaşanan sorunları ilettik, dilekçemizi yazdık. Kazaların daha da fazla risk yaratmaması için burada bir önlem alınmasını bekliyoruz.”

Kaza çok önlem yok


ARABA ARAZİYE UÇTU

Haberin Devamı

Bölgedeki en son kazanın sokağa çıkma kısıtlamalarının uygulandığı 1 Mayıs günü yaşandığına dikkat çeken bir başka vatandaş ise, “Arabaların az ya da çok olması sorun değil. Bir ya da iki araba geçse bile büyük tehlike. Son kazada bir araba, yine boş araziye uçtu. Büyük bir korku yaşadık. İlk müdahaleyi biz yaptık. Şans eseri hafif yaralı o arabadan çıkardık” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!