Kartaltepe’nin pazarı açıldı

Güncelleme Tarihi:

Kartaltepe’nin pazarı açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2021 01:22

Mamak Belediyesi tarafından Kartaltepe Mahallesi’nde inşa edilen semt pazarı hizmete girdi. Başkan Murat Köse, “Seçim zamanında vaat ettiğimiz gibi semt pazarlarını yaygınlaştırıp hem esnafımızın hem de alışveriş yapan halkımızın memnuniyetini önemsemiştik” dedi.

Haberin Devamı

Mamak Belediyesi, Kartaltepe Mahallesi’nde inşa ettiği, Kartaltepe semt pazarını hizmete açtı. Pazar yeri, salı günleri açık olacak. 6 bin metrekarelik pazaryeri alanının 3 bin metrekarelik kısmı açık pazaryeri olarak hizmet verecek. Pazar sayesinde bölge sakinleri meyve-sebze ihtiyaçlarını buradan karşılayabilecek. Pazaryerinde ayrıca otopark alanı, Temizlik İşleri Müdürlüğü ofisi, zabıta noktası, lavabolar ve mescit gibi donatılar bulunuyor. Mahalle sakinlerinin rahat ve güvenli bir biçimde alışveriş yapabilecekleri kapalı semt pazarlarının iç ve dış dekorasyonunda her detayın büyük bir titizlikle düşünüldüğünü söyleyen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, şunları söyledi:

HEM ESNAFIN HEM DE HALKIN MEMNUNİYETİ

Seçim zamanında vaat ettiğimiz gibi semt pazarlarını yaygınlaştırıp hem esnafımızın hem de alışveriş yapan halkımızın memnuniyetini önemsemiştik. İmkanlar el verdiği sürece böyle projeleri mahallelerimize kazandırmaya devam edeceğiz. Ne yapıyorsak Mamaklı kardeşlerimizin daha güzel, daha sağlıklı ve daha refah dolu ortamlarda yaşayabilmeleri için. Allah’ın izniyle Mamak’ta çok daha güzel işler yapacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!