

Şehir merkezinde yağmur etkili olurken, kentin batı kesimi ile kuzey ilçelerinde lapa lapa kar yağdı. Kimi semtlerde kar örtüsü 10 santimetreye kadar ulaştı. Kar örtüsünü gören vatandaşlar, sokağa çıkma kısıtlamasını unutup karın tadını çıkardı. Çocuklar, yüzme simitleri ve su bidonları ile karda kaydı, kardan adam yapıp, kartopu oynadı. Mahalle aralarında gezen polis ekipleri ise anons yaparak vatandaşların evlerine dönmesini sağladı. Öte yandan, kar nedeniyle sürücüler zorluk yaşadı, belediye ekipleri ise gece boyunca karla mücadele etti.
SOĞUK HAVADA DENETLEME
Sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde ise sokak ve caddelerde sessizlik hakim oldu. Ana caddeler başta olmak üzere tüm noktalarda soğuk havaya rağmen denetimlerini sürdüren polis ekipleri, araçlarıyla seyahat eden vatandaşların izin belgelerini tek tek kontrol etti, maske ve araç içi mesafe kurallarına uyulup uyulmadığını denetledi. Kısıtlamadan muaf olmadıkları tespit edilenler hakkında adli ve idari işlem yapıldı. AA
Ankara haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Ankara ilinden Kar yağışı unutturdu hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 17 Ocak 2021 tarihinde saat 23 45’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Kar yağışı unutturdu haberi güncellenecektir.