Kampanyaya 23 milyon TL’lik yardım

Güncelleme Tarihi:

Kampanyaya 23 milyon TL’lik yardım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2020 18:37

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın başlattığı ‘6 Milyon Tek Yürek Bayram Etsin’ kampanyasında 21 Mayıs tarihi itibarıyla ‘Su Ver’, ‘Bilet Ver’ ve ‘El Ver’ kampanyaları ile bugüne kadar yapılan toplam yardım tutarı 15 milyon TL’yi geçerken, ‘İftar Ver’ kampanyası ile birlikte hayırseverler tarafından yapılan yardımların toplam tutarı ise 23 milyon TL’ye ulaştı.

Haberin Devamı

İcraya düşen, sosyal yardım alan ve koronavirüs salgını nedeniyle borcunu ödeyemeyen vatandaşlara ait toplam 152 bin su faturası ödendi, 11 bin 482 kişinin ANKARAKART’ına yükleme yapıldı.
‘Su Ver’ ile ‘Bilet Ver’ uygulaması devam ederken, IBAN ödemelerinde de sona yaklaşıldı. Başkan Yavaş, sosyal medya hesapları üzerinden kampanyaya destek veren tüm hayırseverlere teşekkür ederek, “Hızır olan kardeşlerim, alan eli görmeden iyilik eden veren el oldunuz, bayram arifesinde yüz güldürdünüz. Su gibi aziz olun, aziz kalın” mesajını paylaştı. Hayırseverler ihtiyaç sahiplerine ‘www.ankaratekyurek.com’ adresi üzerinden ulaşmaya devam ediyor.

BAKMADAN GEÇME!