Kameralı binada tehlikeli oyun

Güncelleme Tarihi:

Kameralı binada tehlikeli oyun
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2020 09:40

Keçiören’de koronavirüs salgınına ve İçişleri Bakanlığı’nın kapatma kararına aldırmayan 25 kişi, kaçak kıraathanede oyun oynarken yakalandı. 3 katlı binanın, 4 kamerayla 24 saat gözetlendiği tespit edildi.

Haberin Devamı

Keçiören’de koronavirüs salgınına aldırmayan kişiler, kaçak kıraathanede oyun oynarken basıldı. Olay, saat 23.00 sıralarında Bağlarbaşı Mahallesi Göksu Sokak'ta meydana geldi. Mahalle bekçileri, şüpheli gördüğü 2 kişiyi durdurmak istedi. Durumu fark edip kaçan şüpheliler, 3 katlı bir binaya saklandı. Kaçan şahısları kovalayan bekçiler, gizli olarak işletilen ve pencereleri tahtalar ile kapatılarak içerinin görünmesi engellenen kıraathane ile karşılaştı.
Binanın etrafını saran polis ekipleri, koronavirüs salgınına aldırmadan kaçak kraathanede oyun oynayan 25 kişiyi yakaladı. Binanın 2 katını kaçak olarak kıraathaneye çevirerek vakit geçiren 25 kişi, ifadesi alınmak için karakola götürüldü.

Kameralı binada tehlikeli oyun


PARA CEZASI UYGULANDI

Haberin Devamı

Ayrıca 3 katlı binayı arayan polis ekipleri, apartmanın çevresinin 4 adet kamerayla 24 saat gözetlendiğini fark etti. Kaçak kıraathane işleten şahısların binanın girişine ve çevresine yerleştirdikleri kameraların ve kapının önünde bulunan zilin, apartmanın önüne gelen kişileri tanıyarak kapıyı açmaları için kullanıldığı tespit edildi.
Koronavirüs salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın aldığı tedbirler kapsamında kıraathanelerin kapatılmasına karar verilmişti. Kaçak olarak işletilen kıraathanede arama yapan polis ekipleri, içeride buldukları oyun kağıtları, masalar, alkol şişeleri ve çeşitli malzemelere el koyarken, şüphelilere idari para cezası uygulandı. Polis, olaya ilişkin inceleme başlattı.

Kameralı binada tehlikeli oyun


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!