Kalecik depremi kentliyi korkuttu

Güncelleme Tarihi:

Kalecik depremi kentliyi korkuttu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2021 00:54

Ankara’nın Kalecik ilçesinde önceki akşam saat 22.53’te meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremde ilçe merkezindeki ve bazı köylerdeki evler hasar gördü.

Haberin Devamı

Can kaybı ve yaralanan olmayan deprem, Ankara’nın yanı sıra Kırıkkale ve Çankırı ile birçok ilçede de hissedildi. Kalecik Kaymakamı Uhut Emre Koyuncu ve Belediye Başkanı Duhan Kalkan, AFAD ve Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB) ekipleri ile birlikte Eskiköy ve Gölköy mahallelerinde hasar gören evleri inceledi, meydana gelen çatlaklarla ilgili mahalle sakinlerinden bilgi aldı.

Kalecik depremi kentliyi korkuttu


Başkan Duhan Kalkan, “İlçeye bağlı 57 mahallemiz var. Muhtarlarımızla görüştük. Devletimizin tüm imkânlarıyla alanda inceleme yapıyoruz. Şu ana kadar bize ulaşan can kaybı ve yaralı yok. Ufak tefek çatlaklar var. Belediye ekiplerimizle birlikte sahadayız. İlçe merkezi, Eskiköy ve Gölköy mahallelerindeki evlerde çatlaklar var. İnsanların panik olması normal, iyi sallandık. Ama herhangi bir can kaybının olmaması bizim için sevindirici” dedi. Gölköy muhtarı Kasım Kocakuşak ise mahalledeki 10 evde hasar oluştuğunu söyledi. Deprem sonrası ahırı yıkılan Musa Karaçöl, “Depremde yataktaydık, korkarak uyandık. Yan tarafta ahırımız yıkıldı” diye konuştu. 

Kalecik depremi kentliyi korkuttu


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!