Kahraman Mehmetçik’e Başkent desteği

Güncelleme Tarihi:

Kahraman Mehmetçik’e Başkent desteği
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2020 09:18

Suriye’nin İdlib kentinde Türk askerine düzenlenen saldırı sonrası tek yürek olan Ankaralılar, birlik ve beraberlik konvoyları oluşturdu. Kahraman şehitleri anan başkentliler, ellerindeki Türk bayraklarıyla İstiklal Marşı okuyup saygı duruşunda bulundu, dua etti.

Haberin Devamı

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, yüzlerce belediye personeli ve vatandaşlar, Bahar Kalkanı Harekâtı’na destek ve İdlib şehitlerini anmak için Keçiören Kalaba Kent Meydanı’nda toplandı. Ellerindeki Türk bayraklarıyla, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” ve “Biz Türkiye’yiz” sloganları atan Keçöerenliler, İdlib’e yönelik harekâta dualarla destek verdi. Altınok, Keçiören’de, 34 kahraman İdlib şehidinin adının yaşatılacağı bir park inşa edileceğini, şehit aileleri ve gaziler için de bir destek kampanyası başlatılacağını söyledi.

BERABERLİK KONVOYU

Gölbaşı ilçesinde ise vatandaşlar, Mehmetçiğe destek olmak için birlik ve beraberlik konvoyu oluşturdu. Gölbaşı Ankara Üniversitesi Kampüsü önünde toplanan ilçe sakinleri, araçlarına Türk bayrakları asarak, ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’, ‘Vatan Sana Canım Feda’, ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ sloganları eşliğinde Mehmetçik için destek turu attı. Gölbaşı Jandarma Komutanlığı ve Polis Akademisi önünde İstiklal Marşı okuyan vatandaşlar, şehitler için saygı duruşunda bulundu ve dua etti.

Kahraman Mehmetçik’e Başkent desteği


YÜRÜYÜŞ DÜZENLENDİ

Haberin Devamı

Nallıhan ilçesi Çayırhan Mahallesi’nde de, Suriye’nin İdlib kentinde şehit olan askerler için ‘birlik yürüyüşü’ düzenlendi. Vatandaşlar, Türk bayrakları açarak, “Şehitler ölmez vatan bölünmez“ sloganı attı. ‘Birlik yürüyüşü’ saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

Kahraman Mehmetçik’e Başkent desteği


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!