Kadın öğretmenlerin saç saça kavgası

Güncelleme Tarihi:

Kadın öğretmenlerin saç saça kavgası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2008 00:00

Ümitköy’deki Ümit İlköğretim Okulu’nun kadın müdürü Semiha U. ile Fen Öğretmeni Pakize Ummak arasında öğrenciye dayak atma nedeniyle kavga çıktı. Müdüre Semiha U.’nun öğrencileri dövdüğü için kendisine müdahale eden öğretmen Ummak’ı da tekme tokat dövdüğü iddia edildi.

ÜMİTKÖY’deki Ümit İlköğretim Okulu’nda akıllara durgunluk veren bir dayak olayı yaşandı. Okul Müdüresi Semiha U. ile başka bir okuldan ders tamamlamak için gelen Fen Öğretmeni Pakize Ummak arasında öğrenciye dayak atma nedeniyle kavga çıktı. Müdüre Semiha U.’nun öğrencileri dövdüğü için kendisine müdahale eden öğretmen Ummak’ı da tekme tokat dövdüğü iddia edildi. Kavga sonucunda Ummak’ın yüzünde derin tırnak izleri oluştu.

Olay S.A. ve Y.K. isimli öğrencilerin ders gördükleri laboratuardan sınıf öğretmenleri Ummak’ın isteği üzerine malzeme almak için gitmeleriyle başladı. İddialara göre yedinci sınıftan iki öğrenci sınıfa çıkarken gürültü yaptı. Bu sesleri duyan Okul Müdüresi Semiha U, laboratuara dönen iki öğrenciyi odasına çağırttı. Semiha U. iki öğrenciye de tekme ve yumruk attı. Yüzünde kızarıklarla laboratuara dönen öğrencilere ne olduğunu soran Ummak, ardından yanına öğrencileri de alarak Müdüre Semiha U.’nun yanına gitti.
/images/100/0x0/55ea6877f018fbb8f87df24b

TIRNAKLARIYLA YÜZÜMÜ ÇİZDİ

Semiha U.’nun odasına öğrencilerle çıkan Ummak yaşananları şöyle anlattı: "Odasına çıkarak ne olduğunu sordum. Bana bir hışımla ’Defol git odamdan, çık çabuk odamdan’ diye bağırdı. Ben de ’Söyleyin de neden dövdüğünüzü bileyim’ dedim. Bana ’Sana ne’ diyerek saldırdı. Tırnaklarıyla yüzümü çizip, saçımı çekti. Yanımdaki öğrenciler diğer öğretmenlere haber vermese daha neler yapardı bilemiyorum. Ben 26 yıllık öğretmenim, bu yaptıkları kendisine ve yaptığı işe hiç yakışmadı. Kendisinden şikayetçi oldum."

Talihsiz olayın ardından Adliye’ye giderek adli tıptan rapor alan ve şikayetçi olan Ummak, olayın takipçisi olacağını söyledi.

Öte yandan, Müdüre Semiha U.’nun okuldaki diğer yöneticiler ve öğretmenlerle de anlaşmazlıklar yaşadığı iddia edildi. Okulda Müdüre hakkında daha önce açılmış bir soruşturmanın yürütüldüğü belirtilirken, Semiha U., devlet memuru olduğunu ifade ederek, olaylarla ilgili konuşmak istedi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri kavgayla ilgili de ek bir soruşturma başlatacaklarını bildirdiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!