İşte 4 neden

Güncelleme Tarihi:

İşte 4 neden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2019 16:37

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), “Başkentray’ı niye kullanmıyorsunuz?” sorusuyla bir anket yapmaya hazırlanırken, ilk yanıt Hürriyet Ankara’nın Okur Köşesi’ne geldi.

Haberin Devamı

19.45’TE SEFERLER BİTİYOR

1) Başkentray, üç vagonla hizmet veriyor ve 15 dakikada bir geliyor. 2) Başkentray son seferini saat 19.45’te yapıyor ve ulaşım bitiyor. 3) Öğrenci abonman kartı (60 TL’ye 200 biniş) Başkentray’da geçmiyor. 4) Başkentray’a aktarma yapan EGO otobüsü hattı maalesef bulunmuyor.

YAVAŞ: ‘ŞAŞIRDIĞIM BİR KONU’

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Ulaşım Çalıştayı’nda yaptığı konuşmada, Başkentray’ı az sayıda vatandaşın kullandığını söylemiş ve “Şaşırdığım bir konu” demişti.

İşte 4 neden


TURHAN: ‘GÜNDE 38 BİN YOLCU’

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan da 2020 Merkezi Yönetim bütçe görüşmeleri sırasında, Başkentray’ın günlük ortalama yolcu sayısının 38 bin olduğunu açıklamıştı.

İşte 4 neden


ÇOLUK ÇOCUĞU ALET ETMİŞLER

Haberin Devamı

Ankara Kalesi esnafı, tarihi binalardaki olukların çalındığına ve küçük yaştaki çocukların hırsızlığa alet edildiklerine dikkat çekiyor.

İşte 4 neden


KİMLER TARAFINDAN NEREYE SATILIYOR

Ankara Valiliği, Ankara Emniyet Müdürlüğü, Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulunan esnaf, “Ankara Kalesi’nde güvenlik önlemleri geceli gündüzlü artırılmalı. Çalınan olukların kimler tarafından nereye satıldığı araştırılmalı. Küçük yaştaki çocukları hırsızlık yapmaya zorlayanlar bulunmalı” diyor.

*KALE MAHALLESİ’NİN SOKAKLARI VE KALDIRIMLARI ÇOK KÖTÜ DURUMDA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!