İskitler'de düğmeye basıldı

Güncelleme Tarihi:

İskitlerde düğmeye basıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2018 10:02

İskitler MİA projesinin 2. etabındaki uygulama yetkisini devralan Altındağ Belediyesi, hak sahipleriyle bir araya geldi. Başkan Tiryaki, “İnşaata başlayabilirsiniz. Belediye olarak alt yapıyı hazır hale getiririz” dedi.

Haberin Devamı

İskitler MİA projesinin 2. etabına yönelik uygulama yetkisini Büyükşehir’den devralan Altındağ Belediyesi, bölgedeki hak sahiplerini toplayarak çözüm arayışlarına başladı. Projenin daha fazla gecikmemesi için sahiplerinden ortak hareket etmeleri ve makul olmalarını talep eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki şunları söyledi:
“İskitler, Altındağ Belediyesi sınırları içerisinde yer almasına rağmen, 2005 yılında yetki, Büyükşehir Belediyesi’ne geçmişti. Geçtiğimiz günlerde MİA projesinin 2’nci etabındaki uygulama yetkisi tekrar bize devredildi. Geçmişi geçmişte bırakarak, bölgenin hak ettiği değere kavuşması için biz elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bu alanda yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunmak istedik.

‘KOOPERATİF TARAFTARI DEĞİLİZ’

Haberin Devamı

Bölgedeki hak sahiplerinin tüm haklarını koruyarak, alarnı temizlemek, herkese kendi yerinde arsasını teslim etmek ve bir an önce İskitler’i hak ettiği değere kavuşturmak arzusundayız. Müteahhitlerle anlaşarak inşaata başlayabilirsiniz. Belediye olarak alt yapıyı hazır hale getiririz. Kooperatif taraftarı değiliz. Son sözü sizler yani hak sahipleri söyleyecek. Kendi aranızda görüşün, tartışın, önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelelim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!