Işıl ışıl canavarlar

Güncelleme Tarihi:

Işıl ışıl canavarlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2021 01:41

Takı ve tasarım markası ‘Kısmet By Milka’, Panora AVM’deki yeni mağazasının açılışını özel bir davetle yaptı. Davette, markanın yeni mücevher koleksiyonu ‘Monsters’ (Canavarlar) görücüye çıktı.

Haberin Devamı

Açılış davetinde ‘Paris Fashion Week’ kapsamında, tasarım müzesi olarak adlandırılan ‘Mad Lords’ta sergilenen ‘Kısmet By Milka Monsters’ koleksiyonu mücevher tutkunlarının beğenisine sunuldu. Markanın yaratıcısı Milka Karaağaçlı İnce’nin ev sahipliğinde gerçekleşen davete, cemiyetin önde gelen isimlerinin ilgisi büyük oldu. Davette konuklar tarafından en çok dikkat çeken ise yeni mağaza içerisindeki piercing atölyesi oldu. Koleksiyonun ilk kez Ankara’da görücüye çıktığını belirten Milka Karaağaçlı İnce, ‘Monsters’ (canavarlar) isimli koleksiyonun hikayesini şu sözlerle anlattı:

Işıl ışıl canavarlar


HAYATIMIZA RENK KATMAK İSTEDİK

“Güncel hayattan ve yaşadığımız ortamdan esinlendik. Pandemi döneminde çok fazla içimize kapandık, kendimizle yüzleştik. Biz bu koleksiyonda ‘artık bu kendinizle ve duygularınızla barışabilirsiniz, hayata tekrar katılabilirsiniz, içinizdeki canavarları dışarı çıkarabilirsiniz’ diyoruz. Altının yanı sıra çok fazla renkli değerli taş da kullandık. Özgürleşirken hayatımıza renk katmak istiyoruz. Turuncu, mavi, kırmızı gibi farklı renkler göreceksiniz.”

Işıl ışıl canavarlar


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!