İlk imza Diego’dan

Güncelleme Tarihi:

İlk imza Diego’dan
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2020 00:12

Kırmızı-siyahlılar, oyunculuk kariyerinin son 10 yılını Türkiye’de geçiren 34 yaşındaki tecrübeli sambacı ile iki yıllığına anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği, Teknik Direktörlüğe Mert Nobre’yi getirmesinin ardından, transfer çalışmalarına başladı. Kırmızı-siyahlılar, ilk olarak Brezilyalı savunma oyuncusu Diego Angelo’yu kadrosuna kattı. Başkent ekibi, Antalyaspor ile sözleşmesi sona eren 34 yaşındaki futbolcu ile iki yıllık kontrat imzaladı.
Oyunculuk kariyerinin son 10 yılını Türkiye’de geçiren Diego, 5 sezon Eskişehirspor forması giydikten sonra, Antalyaspor’a transfer oldu. 5 sezondur kırmızı-beyazlı ekipte görev alan Brezilyalı defans oyuncusu, geride kalan sezonun ikinci yarısını Hes Kablo Kayserispor’da geçirdi. Başkent temsilcisi, Süper Lig’in tecrübeli oyuncularından biri olan Diego Angelo ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp başkanı Murat Cavcav, imzaların ardından yaptığı açıklamada, transferin kulüp ve Diego Angelo için hayırlı olması temennisinde bulunup, “Savunma hattımızı deneyimli bir isim ile güçlendirdik” diye konuştu.
Bu arada, Fransız medyası, Nantes kulübünün Gençlerbirliği’nin orta saha oyuncusu Berat Özdemir’in transfer listesinde olduğunu yazdı.

NOBRE’NİN EKİBİ BELLİ OLDU

Gençlerbirliği’nde Teknik Direktörlükte ilk deneyimini yaşayacak olan Mert Nobre’nin ekibinde görev alacak yardımcıları belli oldu.
Mert Nobre’nin yardımcılıklarını; Süleyman Bayram, Taşkın Aksoy ile kondisyon antrenörleri Emrah Sirkecioğlu, Eduardo Caro Balada ve kaleci antrenörü Suat Arıcan yapacak.

İlk imza Diego’dan


SONER’İN SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Haberin Devamı

Gençlerbirliği kulübü, altyapısında yetişen ve geçen sezon A takımda forma giyme şansı bulan orta saha oyuncusu Soner Dikmen’in sözleşmesini uzattı. 26 yaşındaki futbolcu, kendisini iki yıl daha kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atarken, “Mücadeleme yuvamda devam edecek olmaktan dolayı mutluyum. Gelecek sezon daha fazla süre alıp, takımıma önemli katkı sağlamayı hedefliyorum” diye konuştu. Soner geçen sezon, 10 maçta görev yaparken, bunların 6’sında sahaya 11’de sahaya çıktı.

Haberin Devamı

İlk imza Diego’dan


KUDAŞ YENİDEN BEŞTEPE’DE

Gençlerbirliği’nde önceki dönemlerde görev yapan Uzman Doktor Savaş Kudaş, 2020-2021 sezonu itibariyle yeniden Gençlerbirliği’ne döndü. Kudaş, Gençlerbirliği’nden ayrıldıktan sonra uzun süre Osmanlıspor’da çalışmıştı. Kırmızı-siyahlılar, bir süre önce kulüp takım doktoru Gürhan Dönmez ile yollarını ayırmıştı.

İlk imza Diego’dan


SAĞLIK TESTİNDEN GEÇTİLER

Gençlerbirliği teknik ekip ve futbolcuları sezon öncesi sağlık kontrolünden geçti. Teknik ekip ve oyuncuların, ilk olarak kan tetkikleri yapılırken, ardından; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayeneleri gerçekleşti. Sporcuların sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı. Sağlık testine yeni transfer Diego Angelo da katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!