İlgi yoğun fiyatlar makul

Güncelleme Tarihi:

İlgi yoğun fiyatlar makul
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2021 21:56

Ankara’da bu yıl 16’ncısı düzenlenen ‘Ankara Kitap Fuarı’, hafta sonu 90 bini aşkın kişiyi ağırladı.

Haberin Devamı

Girişin hafta içi öğrenci, öğretmen ve engellilere ücretsiz olduğu ATO Congresium’daki fuar, 31 Ekim Pazar akşamına kadar her gün 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.
ATO Congresium'da cuma günü açılışı yapılan ve 350 yazar ile 174 yayınevinin okurlarıyla buluştuğu fuarda 100 bin kitap yer alıyor. Fuara katılan kitapseverler fiyatlardan, yayınevleri ise satışlardan memnun olduğunu söylüyor.

ANKARA’NIN YARISI BURADA

Fuar ziyaretçilerinden Erol Öztürk, yoğun ilgiye dikkat çekerek, “Ankara’nın yarısı burada diyebiliriz” diyor. Zehra Öztürk ise fuarda kitap fiyatlarının makul olmasından mutlu olduklarını belirtiyor. Yayınevi görevlisi Kerem Turan da salgın nedeniyle iki yıldır fuar düzenlenemediğini hatırlatarak, “Okurlar, bu tür kültür ortamlarını özlemişler, kitap almasalar dahi bakıyorlar, inceliyorlar. Satışlarımız çok güzel” değerlendirmesinde bulunuyor. Bir başka yayınevi görevlisi Necati Deniz Cedimoğlu ise, “Güzel bir rağbet var. Biz de standımızda klasiklerle birlikte çocuklara ve yetişkinlere farklı kitaplar sunuyoruz” ifadelerini kullanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!